Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за Шипка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за Шипка

Някой може ли да ми даде някаква информация с днешна дата за прохода? Утре ми предстои път натам, та да знам за какво да бъда подготвен. И като цяло южната страна на Стара планина - Казанлък и съседните градове.
    Fiat Punto MK2 Sporting
    Fiat Punto MK2 HGT

Както ще са температурите днес и утре, не може да имаш проблем през Шипка. Пътят е нов, като няма камиони, е песен преминаването през прохода.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

кофти проход... това мога да кажа.. карам през него само ако имам работа в габрово или Дряново.... не ми харесва... въртял съм се на него не веднъж... Винаги предпочитам прохода на Републиката... http://www.youtube.com/watch?v=HLQcKR30Eq0 Иначе е отворен в момента, настилката на Южния склон е в пъти по добра.... просто се усеща разликата Южна-Северна България Лек път! Пий Едно биволско мляко на върха
      Ето ме вече с Фиат

Коментар

Благодаря за информацията, колеги.@nkalizatura знам за прохода на Републиката, че е по-лесен, но самата наша идея е да се качим на Шипка, понеже минавам от там поне 3 пъти в годината, но никога не съм качвал стъпалата.
        Fiat Punto MK2 Sporting
        Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Глупости!!!!!! В момента през Шипка се пътувам много по-бързо и комфортно след ремонта от Южната страна. Прохода на републиката е задръстен от ТИР-ве и камиони ,въпреки че на места е по-широк е много по-опасен за минаване. Шипка е по-добрия избор за мен.П.П Не подценявайте балката, Шипка колкото е красиво толкова е и опасно. Миналата седмица горе имаше лек снежец на пътя!!!

Коментар

VesMil написа:
            Глупости!!!!!! В момента през Шипка се пътувам много по-бързо и комфортно след ремонта от Южната страна. Прохода на републиката е задръстен от ТИР-ве и камиони ,въпреки че на места е по-широк е много по-опасен за минаване. Шипка е по-добрия избор за мен.П.П Не подценявайте балката, Шипка колкото е красиво толкова е и опасно. Миналата седмица горе имаше лек снежец на пътя!!!
            Глупости глупости Вчера Търново- Ямбол - 130 км - 1 час и 30 минути. Имаше тирове, не е като да нямаше, но пък пътя е трилентов на повечето стръмни места, така че няма никакви ядове.През Шипка не съм минавал от година, и нямам намерение.

Коментар

Working...
            X