Някой може ли да ми даде някаква информация с днешна дата за прохода? Утре ми предстои път натам, та да знам за какво да бъда подготвен. И като цяло южната страна на Стара планина - Казанлък и съседните градове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за Шипка
Collapse
X
-
кофти проход... това мога да кажа.. карам през него само ако имам работа в габрово или Дряново.... не ми харесва... въртял съм се на него не веднъж... Винаги предпочитам прохода на Републиката... http://www.youtube.com/watch?v=HLQcKR30Eq0 Иначе е отворен в момента, настилката на Южния склон е в пъти по добра.... просто се усеща разликата Южна-Северна България Лек път! Пий Едно биволско мляко на върхаЕто ме вече с Фиат
Коментар
-
Глупости!!!!!! В момента през Шипка се пътувам много по-бързо и комфортно след ремонта от Южната страна. Прохода на републиката е задръстен от ТИР-ве и камиони ,въпреки че на места е по-широк е много по-опасен за минаване. Шипка е по-добрия избор за мен.П.П Не подценявайте балката, Шипка колкото е красиво толкова е и опасно. Миналата седмица горе имаше лек снежец на пътя!!!
Коментар
-
VesMil написа:Глупости!!!!!! В момента през Шипка се пътувам много по-бързо и комфортно след ремонта от Южната страна. Прохода на републиката е задръстен от ТИР-ве и камиони ,въпреки че на места е по-широк е много по-опасен за минаване. Шипка е по-добрия избор за мен.П.П Не подценявайте балката, Шипка колкото е красиво толкова е и опасно. Миналата седмица горе имаше лек снежец на пътя!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар