Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Омуртаг-Бяла(Русенско) - от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет от къде да мина от Омуртаг за Бяла. Излизат ми 2 пътя ама незнам кой е по-здрав.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

През Попово трябва да минеш. Не съм сигурен в какво състояние е директният път от Омуртаг за Попово, но преди време съм минавал по пътя, който се отклонява малко преди Антоново, гледано откъм посоката на Омуртаг. Там пътят е чистак нов, правен с предизборна цел преди години от Доган, макар и трафикът да е нулев и да няма необходимост от такъв хубав път. Та, хващаш там - Добротица, Разделци, нагоре през Славяново, Попово и оттам вече е ясна работата в посока Бяла.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

През Стражица не е зле настилката от долу до горе, само в града е с дупки. След Кесарево започва третокласният път на север и свършва при Николаево и Лом Черковна. Иначе І-4 от Омуртаг до разклона и ІІ-51 за Бяла са добре.

Коментар

Понеже този район не ми е познат и ще пътувам по тъмно, та да видим правилно ли съм разбрал: Омуртаг, Антоново, Кесарево, Стражица, Николаево, Лом Черковна,Копривец. Това ли да ми е маршрута?
        Ex.Opel Astra

Коментар

Щом си избрал този маршрут, това е, само че през самото село Кесарево не се минава, то остава вляво - карай си по главния път Варна - София, докато стигнеш разклона за Стражица и оттам вече е ясно нагоре...
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

А нищо не съм избрал,а просто питах колегата дали за този път има предвид. Иначе другата седмица ще го решавам като тръгна.
            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
              А нищо не съм избрал,а просто питах колегата дали за този път има предвид. Иначе другата седмица ще го решавам като тръгна.
              Мини да ти дам навигацията ако имаш нужда.Тъкмо ще я заредя на аванта.Знаеш къде и как да ме откриеш.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз навигация имам ама ми излизат няколко пътя. Незнам кой е по-читав и затова питам колегите. Очертава се да пътувам по тъмно.
                Ex.Opel Astra

Коментар

общо взето пътят и през двете места има плюсове и минуси...тоест от двата няма верен или грешен избор.Лично аз бих предпочел директно през Попово,защото ми се види,че няма къде да се объркам,през Стражица може да завиеш някъде попогрешка.
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Да, правилно си разбрал какво предложих, късно видях темата, за това не отговорих.Минавал съм от там денем и знам, че е ок, без самия град Стражица и един от вариантите е зле - през центъра.В града вариантите за минаване са общо взето два - околовръстно от южна страна и главната улица в града през центъра, като има и нещо като северен обходен път, но не ни трябва за целта.Главната улица е с много дупки, едва ли са оправяни от когато минавах последно, а околовръстното е неравно, но се кара, мини по него по-добре. Ако нямаш GPS, иска малко внимание на влизане и излизане, но може би стоят и табели, в Стражица търси за Николаево/Лом Черковна/Бяла на изхода на града и ще излезеш на правилния път. Излезеш ли от Стражица към планината (има ляв завой на изхода), има два обратни завоя, за които колегата Румен Хинчев ме беше предупредил преди няколко години, като ходих да разгледам града му, внимавай.Ако нямаш GPS, огледай картата на Стражица в maps.google.com / google earth и ще минеш, това е най-трудната част от целия маршрут - да хванеш околовръстното на входа и после да хванеш левия завой за планината, ако е без GPS. Мога да ти помогна с началната точка, от където започва околовръстното (май минава зад гарата):http://wikimapia.org/#lat=43.2155525...3&z=17&l=0&m=b - на мерника на картата е разклона, би трябвало да дойдеш от долу и да завиеш на дясно.Ако го пропуснеш - завий тук на дясно: http://wikimapia.org/#lat=43.2257711...7&z=17&l=0&m=b за да минеш през центъра. После на този разклон - http://wikimapia.org/#lat=43.2422954...8&z=17&l=0&m=b завий на ляво за планината (трябва да дойдеш изотдолу).Това е цялата сложнотия на прекия маршрут. Останалите улици освен главната и околовръстното би трябвало да са в окаяно състояние и да контрастират с главната, което е важен нишан по чужди места (където е имало пари за главна улица). Всичко останало трябва да има големи табели съответно разклона за Стражица от І-4 и разклона за Бяла на ІІ-51.Напълно ок е също настилката от Омуртаг до Търговище и Попово, но е безсмислено да обикаляш толкова.Дано да съм от полза.

Коментар

След като излезеш от пътя Варна - София на разклона след Кесарево посока Стражица , карай по околовръстното на Стражица . След това има табели Попово . Внимавай след изкачването посока Николаево - има един мръсен завой на 180 градуса . След това имаш гаден завой на влизане в Николаево и в самото село до една чешма има друг .Пътя е без дупки. Приятно пътуване !
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Колега понеже съм от този край на България ще кажа че разликата на пътя през Стражица и по хубавият път през Горна Оряховица е около 20 километра аз лично бих избрал царският път.През Стражица и Николаево няма да стигнеш по бързо но това се е мое лично мнение.Да се загубиш в Стражица не виждам как може да стане по простата причина че е малко градче в което ще влезеш от юг и трябва да излезеш от изток,като има още един изход от запад.Единственото условие е като излизаш от Стражица да не продължиш направо по пътя за Мирово а наляво за Асеново(по нагорнището)и след около 300 метра вляво е разклона за Николаево.Изборът е твой. Поздрави
                        Прикачени файлове
                        Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Да кажа след пътуването: поради промяна малко на плановете минах през Котел, Омуртаг, Търговище, Голямо Ново, Попово, Лом Черковна, Бяла. За мене пътя си беше много добре и ме изненада страшно. Имаше малко лошо около Лом Черковна(около 1км) и от Копривец до Бяла. Та някой ако му се налага да пътува в тази посока, спокойно може да кара по този път.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                          X