абе я давай по тракия и дръж 140-160 и ще видиш как ще избиеш онези 80 км откъм време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За морето- от къде? Подбалканска или тракия?
Collapse
X
-
кола
През подбалканския след Пиродоп на татък няма много завой и пътя е като за Варна На повечето места не се минава баш през градовете .ако хванеш по магистралата и минеш по краткия път пред Елин Пелин със сигурност ако не си минавал ще се объркаш.А и вярно на магистралата освен да заспиш друго няма да стане или видиш
Коментар
-
sugarboy даже не съм знаел, че са спряли камионите през шипка... от много отдавна не съм пътувал от там... та не знам от там bgmaps го дава най-пряко, но и най-дългоkluchar ти имаш в предвив, че ако се кача на Тракия и търся отбивка за подбалканска е много вероятно да се объркам ли? Хм... не знам... може да взема и gps системка тогава от един приятел.. ама по принцип не ме е страх да се объркам случвало ми се е 1-2 пъти вадя картата и не съм имал проблеми до сега Е щом казвате, че подбалканска никак не е зле(с малки изключения), значи на мен ще ми се стори песен тъй като живея във Враца а тук всичко на около бомба паднала.Много се учудвам ако някой се оплаче от улиците на Русе или Стара Загора например Ако на някой не му харесват да се поразходи из северозападна България и после ще оцени инфраструктурата на останалата БГ
Коментар
-
joro87 написа:sugarboy даже не съм знаел, че са спряли камионите през шипка... от много отдавна не съм пътувал от там... та не знам от там bgmaps го дава най-пряко, но и най-дългоkluchar ти имаш в предвив, че ако се кача на Тракия и търся отбивка за подбалканска е много вероятно да се объркам ли? Хм... не знам... може да взема и gps системка тогава от един приятел.. ама по принцип не ме е страх да се объркам случвало ми се е 1-2 пъти вадя картата и не съм имал проблеми до сега Е щом казвате, че подбалканска никак не е зле(с малки изключения), значи на мен ще ми се стори песен тъй като живея във Враца а тук всичко на около бомба паднала.Много се учудвам ако някой се оплаче от улиците на Русе или Стара Загора например Ако на някой не му харесват да се поразходи из северозападна България и после ще оцени инфраструктурата на останалата БГLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
От отбивката между Г. и Д. Богров за подбалканския път до пътния възел на Околовръстен път и Цариградско шосе (началото на магистралата) са точно 15 км, които се изминават за около 10-12-15 минути. Ако от Враца дойдеш до отбивката между Горни и Долни Богров, то тогава единственото нормално продължение е към София и след това по магистралата. А тия 80 км разлика ще ги избиеш като време не само от по-високата скорост, която ти позволява магистралата, ами също и от спестеното време и нерви при преминаването на Гълъбец, Козница, Сопот, Антон, и други подобни обекти. Докато стигнеш до Сливен по магистралата, ще си карал около 3 часа и 10-15 минути, и 320-330 км, а по подбалканския път - около 3:45 часа и 250-260 км. Изчисленията са на Гугъла. Твърдо вярвам, че с този мотор ще имаш по-нисък разход при средна скорост 100 км/ч, отколкото при 70 км/ч, защото при 70 ще слизаш сигурно на трета предавка, а по магистралата може да си караш само на пета. Това е по отношение на бързината на пристигане и разхода на гориво по подбалканския или по магистралата с начална точка Горни Богров. Но ако си решил да опознаваш родината - то категорично подбалканският път е за теб.
Коментар
-
nedialk00
аз съм минавал по подбалканския път преди година и наистина е много красиво и друго, незнам защо си мислите, че тъй наречените магистрали тук са толкова безопасно място за шофиране, лично според мен е точно обратното, какво ли не съм виждал от крави и коне, до бетонни стълбчета от страничните огради по средата на платното
Коментар
-
pakumba написа:joro87 написа:sugarboy даже не съм знаел, че са спряли камионите през шипка... от много отдавна не съм пътувал от там... та не знам от там bgmaps го дава най-пряко, но и най-дългоkluchar ти имаш в предвив, че ако се кача на Тракия и търся отбивка за подбалканска е много вероятно да се объркам ли? Хм... не знам... може да взема и gps системка тогава от един приятел.. ама по принцип не ме е страх да се объркам случвало ми се е 1-2 пъти вадя картата и не съм имал проблеми до сега Е щом казвате, че подбалканска никак не е зле(с малки изключения), значи на мен ще ми се стори песен тъй като живея във Враца а тук всичко на около бомба паднала.Много се учудвам ако някой се оплаче от улиците на Русе или Стара Загора например Ако на някой не му харесват да се поразходи из северозападна България и после ще оцени инфраструктурата на останалата БГ
Коментар
-
Значи преди да пусна темата ок чудех се леко от къде да мина, но сега вече тотално се обърках и си нямам и на идея кво да правя))) Стана още по зле от толкова мнения ) Въобще колкото повече знаеш толкова по-труден май става избора И вчера в кауфланд така... отивам за четка за зъби те 15 000 вида разглеждах ги един час и накрая не можах да си избера и им теглих една майна и си тръгнах ))
Коментар
-
Преди месец когато се събирахме на Китен аз тръгнах от Ловеч ,Севлиево , Търново , прохода Хаин Боаз ,Сливен и вече директно Бургас -Китен. Пътят е много добър особенно прохода се минава много бързо и приятно.Така че и това е вариант Ботевград ,Търново и Китен. Не знам само с метана има ли такива бензиностанции.
Коментар
-
коцев написа:Преди месец когато се събирахме на Китен аз тръгнах от Ловеч ,Севлиево , Търново , прохода Хаин Боаз ,Сливен и вече директно Бургас -Китен. Пътят е много добър особенно прохода се минава много бързо и приятно.Така че и това е вариант Ботевград ,Търново и Китен. Не знам само с метана има ли такива бензиностанции.
Коментар
-
joro87 написа:АА не аз ще се отбия през Стара Загора... така че тоя проход отпада и май и разстоянието от 80 км ми се стопява като кривна през стзFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
joro87 написа:Все пак ще мина по подбалканска има ли много завои след Пирдоп до Сливен... разрешава ли участъка движение с около 90-110км/h? Да не би само да има прекалено много завои и да си карам с 80 или 60 ) това питам...
Коментар
-
joro87 написа:geo_gобмислям го и тоя вариант.. и от там съм минавал.. шипка обаче си е шипкаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар