Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проходите - молба за инфо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега kc_3011 ако те влече планинското каране има и друг маршрут Бургас Гурково Вонеща вода Трявна Габрово Горна росица Априлци Троян Шипково Рибарица. Ще минеш през много красиви местенца. но и здраво ще повъртиш волана

Коментар

Честно казано дилемата все още остава : Дали през Карнаре или през Търново. Мерси и на двама ви за инфото. Може би ако кажете и какво е състоянието на пътя от Търново към Севлиево везните ще наклонят в една от двете посоки Иначе чисто теоретично по сметки от картата пътя през Троян - Карнаре е с 20 км. по- кратък , но за сметка на това прохода е с ~ 800 м. по- висок. Освен това до колкото знам всички тирове минават на юг през Хаимбоаз ... Наистина съм пред дилема Но има още време за мислене после фиатката ще му мисли [/quote]
      VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

От Търново към Севлиево пътя е много добър.Що не минеш на идване през единия проход а навръщане през другия

Коментар

Така ще направя още един път благодаря. Преди като ходих до Плевен да оставям брата в новобранския център първо минах през Шипка ( не бях никак очарован ) и на връщане през Троянския (там се накефих от гледката ама голямо спускане беше ). Тогава прохода на Републиката беше затворен.
          VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Working...
          X