Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Попово-Свищов откъде ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Попово-Свищов откъде ?

Колеги в събота ще пътувам за Свищов и ме интересува как е пътя от Бяла /Русенско/ до Свищов, и ако е лош има ли алтернативен маршрут.
    Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Хващаш разклона за Плевенския път малко след гара Бяла в посока към Велико Търново и караш, докато стигнеш отляво да ти е село Масларево, отдясно - Вързулица. Тръгваш през Вързулица, Алеково, Козловец, Царевец и си в Свищов. След Алеково нататък, до Царевец, пътят е нов, няма никакъв проблем.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Да, добър е пътя през Вързулица.А какво стана с прекия път през Совата и т.н.?Още ли е в ремонт?

Коментар

Забавих се, защото исках да получа достоверна информация. Участъкът Павел - Совата още е в ремонт, дори има вероятност, ако някой все пак тръгне оттам, да се натъкне на полицаи. Така че не е препоръчително да се пробва а е добре да се ползва маршрута, за който вече споменахме.

Коментар

Благодаря колеги. Ще мина през Вързулица.

Коментар

Ясно. През Совата беше епически път до скоро, нямаше място без дупки в отделни части, такова нещо не знам дали ще видим втори път някъде

Коментар

А-а, намира се - между Ветрен и Зимница в Старозагорско, преди десетина дни минавах оттам в един проливен дъжд. Да ме пита човек, защо не си карах през Мъглиж :D

Коментар

Голямо благодаря на колегата sugarboy. Наистина пътя е супер. Разликата с маршрута през Ценово е 4-5км. в едната посока, което е пренебрежително малко.

Коментар

Working...
                X