Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

от къде Бургас-Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: от къде Бургас-Русе

[quote="Immortal"]
    sugarboy написа:
    canko1604 написа:
    . През обзорския проход е изключително изнервящо пътуването. И не само, цялата отсечка от Бургас чак до след Бяла е с много интензивно движение, тесен път, трудни изпреварвания, които се избягват по моя маршрут.
    Нещо се бъркаш.Бяла е по твоя маршрут...ЕДИТ: Имаш предвид варненската Бяла...Прав си!
    Да, варненската Бяла и макар че не съм пътувал често по крайбрежния маршрут, за да претендирам за актуалност на състоянието на пътя, както през Прохода на Републиката, по всякакъв начин бих избягвал и за в бъдеще този маршрут - ако трябва, бих обиколил дори през София
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Е, обзорският проход след Хаинбоаз и Котелския ми е най-приятен.Има 4-5 остри завоя, пътят никак , ама НИКАК не е тесен и гледката като се види морето е страхотна.Не е чак толкова страшен бе...ти го изкара по-зле от Шипка Настилката е супер.П.П. И едни от най-готините каки са по този маршрут. Само като им свирнеш с клаксона, и си показват я циците, я дупето, я катеричката Приятно е!

Коментар

Immortal написа:
        Е, обзорският проход след Хаинбоаз и Котелския ми е най-приятен.Има 4-5 остри завоя, пътят никак , ама НИКАК не е тесен и гледката като се види морето е страхотна.Не е чак толкова страшен бе...ти го изкара по-зле от Шипка Настилката е супер.П.П. И едни от най-готините каки са по този маршрут. Само като им свирнеш с клаксона, и си показват я циците, я дупето, я катеричката Приятно е!
        Е-е, то много екстри :D Миналото лято, наистина, не пътувахме по добър повод, така че, може би, затова не съм обърнал внимание, но, да ти кажа, дори Шипка ми е за предпочитане, понеже има 3-4 места за изпреварване, а Прохода направо си е песен, само след Вонеща вода, по посока към ВТ, дето е малко по-тясно, но за интензивност на движението и дума не може да става за сравнение с онуй чудо покрай морето :D
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

от къде Бургас-Русе

Ичкина защо не чете темата :D Неговата навигация какво ще ни посъветва
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: от къде Бургас-Русе

[quote="Immortal"]
            sugarboy написа:
            canko1604 написа:
            . През обзорския проход е изключително изнервящо пътуването. И не само, цялата отсечка от Бургас чак до след Бяла е с много интензивно движение, тесен път, трудни изпреварвания, които се избягват по моя маршрут.
            Нещо се бъркаш.Бяла е по твоя маршрут...ЕДИТ: Имаш предвид варненската Бяла...Прав си!
            Незнам какво не ви харесва Бургас-Бяла-Варна. На мене много ме кефи да карам по него(добре че на жената не и става лошо) и без много зор за час и половина съм във Варна извън летния сезон. Явно ще е от там. А колкото през Търново, ще съм там за великден и не ми се иска пак след 1 седмица по същото трасе да карам за Русе. Благодаря на всички.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Някой може ли да каже в какво състояние е отсечката в ришкия проход от Шумен до отбивката към айтоския до язовир Камчия ? Престои ми пътуване от Русе до Бургас и още малко, затова и мен живо ме интересува тази тема.
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                Някой може ли да каже в какво състояние е отсечката в ришкия проход от Шумен до отбивката към айтоския до язовир Камчия ? Престои ми пътуване от Русе до Бургас и още малко, затова и мен живо ме интересува тази тема.
                изобщо не рискувам да минавам от там... в неделя направих Бургас - Варна - Разград - Исперих - Русе - Варна - Бургас - 707 км. пътя е пирфектен! Като виден русенски зет минавам вече само през Варна!През Ришкия проход не съм минавал повече от 2-3 години. Последно минавах през декември 2010 през Айтос - Провадия, но ми се разтропа предницата... Оттогава - само през Варна! Към 50 км. е повече, но не си струва за 3 л. нафта дето ше изгоря повече да правя предница...п.п. Есента една моя колежка с рода в Кубрат, като минавала през Ивански /между Шумен и Айтос/ в една дупка пукна двете гуми от едната страна...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Забравих да предупредя - камери! 1. В Старо Оряхово! ограничение - 50 км/ч.2. Между Ахелой и Поморие, малко след Ахелой до една газстанция! 90 км/ч.3. Между Сарафово и Поморие! 90 км/ч.4. Около Разград - мобилна камера - тъмно чеврена Астра

Коментар

donnna написа:
                    Забравих да предупредя - камери! 3. Между Сарафово и Поморие! 90 км/ч.
                    Това е само празна кутия - миналата седмица я проверих лично. Но не се знае кога ще я напълнят де.

Коментар

donnna написа:
                      Dido_Lyubenov написа:
                      изобщо не рискувам да минавам от там... в неделя направих Бургас - Варна - Разград - Исперих - Русе - Варна - Бургас - 707 км. пътя е пирфектен! Като виден русенски зет минавам вече само през Варна!През Ришкия проход не съм минавал повече от 2-3 години. Последно минавах през декември 2010 през Айтос - Провадия, но ми се разтропа предницата... Оттогава - само през Варна! Към 50 км. е повече, но не си струва за 3 л. нафта дето ше изгоря повече да правя предница...п.п. Есента една моя колежка с рода в Кубрат, като минавала през Ивански /между Шумен и Айтос/ в една дупка пукна двете гуми от едната страна...
                      Ами то в този участък и аз имах едно приключение миналата година, но без видими последици.Според http://www.bgmaps.com/map/route :Русе - Варна - Приморско -> 374 км, около 4 часа и 40 минутиРусе - Приморско (през Ришки проход) -> 289 км, около 4 часа и 19 минутиВземайки предвид посоченото време за пътуване, съобразено с ЗДП, и безопасната средна скорост при качествена пътна настилка, мисля че разликата в разхода на гориво ще е минимална. Дори съм склонен да си мисля, че през Варна ще изгоря по-малко.Благодаря за съветите, избирам "Царския път"
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Варианти много :През Ришкия проход;През Ришкия проход - по средата отбиваш в ляво през Люляково, Череша - Айтос;През Ивански, Партизани, Дъскотна, Айтос;През Магистралата, Провадия - Айтос;но не ги препоръчвам - селски пътища с дупки.През Варна единствено лошото е от Сл.Бряг до Бургас - много е натоварено и с повече от 70 км./ч. не можеш да караш....Ама тъкмо ще свикнеш за после до Приморско

Коментар

Working...
                        X