Дайте съвет от къде да мина от Бургас до Русе? Аз съм си харесъл през Котел, Омуртаг, Попово, Цар Калоян ама незнам как е пътя след Омуртаг. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от къде Бургас-Русе
Collapse
X
-
Преди месец пътувах. Бургас - Карнобат - Русе - УЖАС! не ти го препоръчвам. Ще ревеш.Бургас - Айтос - Русе - Там по се ядва. Малко е тесен пътя, но не е толкова разбит. Имало някакъв вариант през варненския, той бил най-добър и най-дълъг обаче.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Re: от къде Бургас-Русе
z_sutrov написа:Дайте съвет от къде да мина от Бургас до Русе? Аз съм си харесъл през Котел, Омуртаг, Попово, Цар Калоян ама незнам как е пътя след Омуртаг. Благодаря предварително.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Аз пък ще дам една друга идея малко през селски пътища, но долу горе читави във Великотърновска област, по които съм минавал.От Бургас до Петолъчката и Омуртаг е ясно.От там завой към Търново по I-4 до официалния разклон за Стражица (жп линията където е).От там нагоре в посока второкласния Търговище-Бяла II-51.Като се достигне този път (той вече е и доволно широк), наляво през Лом ЧЕрковна до село Пет Кладенци и от там - завой надясно към Борово.От Борово - по I-5 до Русе поне настилката не е зле.Иначе селските пътища, които описах са сносни, при това съм ги пътувал нощем.
Коментар
-
от къде Бургас-Русе
z_sutrov написа:D. Stanev написа:Другият вариант е през Шумен (може и през Котел) Шумен-Разград-Русе пътя е добър. Търговище-Разград не.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
като виден Русенски зет ще кажа - през Варна! 315 км. - пей сърце! миналата седмица го правих - отиване и връщане - 82 км./ч. средна скорост - 3ч. и 45 минути.през Айтос - Провадия или недай си боже Айтос - Ивански или Ришкия проход - същото време и може да окривиш джанта или да си оставиш предницата....п.п. внимателно с ограниченията около магистралата преди Варна - около Приселци, да не видиш слънчогледи на пролет....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ако през Варна е 315 километра, то по-добре направо от Бургас до Велико Търново през Прохода на Републиката - 220 километра и още 107 до Русе по царския път, няма и километър лош път. Ако случиш момент с много трафик от Бургас до Варна, много ще се изнервиш - не е за хора със слаби нерви тази отсечка.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
от къде Бургас-Русе
Immortal написа:Аз таман щях да му похваля пътя през Търговище...Кога се разби толкова? Миналата година единствено ме притесниха нарочните резки на разклона за Лозница, че са доста дълбоки.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:z_sutrov написа:Дайте съвет от къде да мина от Бургас до Русе? Аз съм си харесъл през Котел, Омуртаг, Попово, Цар Калоян ама незнам как е пътя след Омуртаг. Благодаря предварително.Fiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
-
canko1604 написа:...Така описани маршрутите са : Бургас-Варна-Русе е 326 км. , Бургас-Котел-Омуртаг-Попово-Русе е 290 км. Сам си сметни колко ще ти изгори за 30-40 км. и прецени заслужава ли си. Освен ако не искаш да се насладиш на красива природа и селски бит, и да пием по бира в Попово :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
[quote="sugarboy"]canko1604 написа:. През обзорския проход е изключително изнервящо пътуването. И не само, цялата отсечка от Бургас чак до след Бяла е с много интензивно движение, тесен път, трудни изпреварвания, които се избягват по моя маршрут.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар