Призовавам към особено внимание колегите пътуващи по отсечката Самоков - Ихтиман, особено между селата Ново село и Шипочане (по дефилето на река Шипочаница) - ДВИЖАТ СЕ ДЖУГАНИ С ДЪРВА в колона от по три-четири. Най-неприятното е, че се движат в сумрак и нощно време и КАРАТ БЕЗ СВЕТЛИНИ!!! Скоростта им е доста бавна - 20-30 км и са си направо черни дупки. По същия път се движат и доста каруци натоварени със същия материал. Участъкът е с много завои и неравности и дупки по настилката. Пътното платно е тясно, видимостта клони към 0.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимание! Опасност на пътя Самоков - Ихтиман
Collapse
X
-
Immortal написа:Ти направо ме отказа бе, Станев... Тъкмо си мислех от там да минавам на път за Кюстендил в края на месеца...Ще трябва да минавам през Боровец. Щото алтернативата през София-Перник не ми допада.
Коментар
-
Immortal написа:Ти направо ме отказа бе, Станев... Тъкмо си мислех от там да минавам на път за Кюстендил в края на месеца...Ще трябва да минавам през Боровец. Щото алтернативата през София-Перник не ми допада.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
През Боровец пак не е оферта. Аз Януари отнесох стадо коне след с.Радуил в мъглата. Седяха на пътя и ближеха сол от асфалта. Просто ако се пътува за Пловдив от Югозапада, колкото и странно да звучи, чистата работа си е да се мине през София. Поне и да стане нещо сте в цивилизацията и има как да се оправите. Там през тия сукаци има места и без обхват на телефона. Не ми се мисли ако стане най-лошото, няма от къде една линейка да дойде. Та аз повече по тия забравени от бога места не минавам!
Коментар
-
Е айде сега...зимата като падне някой скиор на Боровец, от къде минават линейките.Бродил съм из него край, не е чак толкова див През София за мен не е оферта, защото изпитвам неописуем отврат от това стълпотворение Вавилонско там. Последния път (преди месец) от Владая до Цариградско пътувах 2 (ДВА) часа.Прах, мръсотия, изгорели газове...Ако ще ми се случва нещо - в гората да е по-добре!
Коментар
-
Вчера минах по този маршрут - пътя се е влошил доста - в 1/2 от пътя не може да се кара нормално има много "нововъзникнали" дупки, като част от тях са направо зверски. На места трябва да се минава на зиг-заг на І-ва.В това състояние на пътя не препоръчвам минаване от там.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
veskoo написа:Здравейте колеги, имали някой пресни наблюдения на участъка Самоков-Ихтиман, ще ми се наложи в края на месеца да пътувам през този участък.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
В момента този път НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН!!! След последното минаване от там (преди седмица) влязох в бокса. Има дупки с умопомрачителни характеристики... почти като черни дупки. След влизане в такава се беше извадила пружината на макферсона от тампона(!!!) като пораженията бяха - тампон на амортисьора, лагер, прахоуловител и изкривен накрайник.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Re: Път
kluchar написа:Я пак на картата виж къде е това село ако е за Пловдив и след 10 км е там ако е за Бургас на добре Пазарджик и през Септември да мине там всички пътища са нови в районаFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар