Утре ще пътувам до Монтана и се чудя кой път да избера.1. Стара Загора магистралата до околовръстното на София -Ботевград-Враца-Монтана2. Стара Загора -Казанлък-Карлово-Пирдоп-Долно камарци -Ботевград-Враца-МонтанаНе знам как е подбалканския след Разклона за Беклемето до Камарци.Иначе 1-ия вариант е добър заради магистралата. Мисля от там да се върна,но за отиване се чудя все още.Ако някой скоро е пътувал в този район да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара Загора-Монтана
Collapse
X
-
Re: Стара Загора-Монтана
VesMil написа:Утре ще пътувам до Монтана и се чудя кой път да избера.1. Стара Загора магистралата до околовръстното на София -Ботевград-Враца-Монтана2. Стара Загора -Казанлък-Карлово-Пирдоп-Долно камарци -Ботевград-Враца-МонтанаНе знам как е подбалканския след Разклона за Беклемето до Камарци.Иначе 1-ия вариант е добър заради магистралата. Мисля от там да се върна,но за отиване се чудя все още.Ако някой скоро е пътувал в този район да сподели.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
-
През Шипка е лесно, но после не е ясно... в тази държава не е много предвиждано да има връзка между северозапада и централна северна България.До линията Плевен Ябланица някак се стига отгоре или отдолу, но за да се качиш нагоре към северозапада, най-добре да подходиш през Ботевград, Мездра и т.н., иначе много сведения за пътища между частта Плевенско/Ловешко, от една страна, и Врачанска, Монтанска и Видинска области, от друга страна, не говорят добре за пътищата.Така, дори да минеш през Шипка, трябва да обикаляш през пак Ботевград, за да караш по долу горе нормален път до Монтана.Излиза, че е по-добре през София.
Коментар
-
Няма нужда да ходиш до Ботевград, за да хванеш към Враца и Монтана, ако минеш през Шипка. Малко след Български извор се отклоняваш през Златна панега и оттам караш направо през Роман и Мездра. Пътят не е лош, само преди Роман по завойчетата внимавай за някои изненадващи дупки.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Няма нужда да ходиш до Ботевград, за да хванеш към Враца и Монтана, ако минеш през Шипка. Малко след Български извор се отклоняваш през Златна панега и оттам караш направо през Роман и Мездра. Пътят не е лош, само преди Роман по завойчетата внимавай за някои изненадващи дупки.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Коментар
-
Няма нужда да ходиш до Ботевград, за да хванеш към Враца и Монтана, ако минеш през Шипка. Малко след Български извор се отклоняваш през Златна панега и оттам караш направо през Роман и Мездра. Пътят не е лош, само преди Роман по завойчетата внимавай за някои изненадващи дупки.О-о, съжалявам, не знам как се е появило това съобщение цели четири пъти. Моля, модераторите да изтрият последните три!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
fuoco написа:Ха, колега VesMil, не се измъквай толкова лесноРазкажи как беше настилката и натовареността между Долно Камарци и Ботевград, да знаем и ние дали е за минаване.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
fuoco написа:Ха, колега VesMil, не се измъквай толкова лесноРазкажи как беше настилката и натовареността между Долно Камарци и Ботевград, да знаем и ние дали е за минаване.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар