Може и бандитска да е, щом си позволяват да пушат в автобуса, така че да се усмърди целият салон, явно не ги бърка много какво мислят клиентите, въпреки че дават анкетни карти??!!.Аз също не препоръчвам юнион ивкони!
Темата е отново актуална, този път няма да "протестирам" срещу скъпите горива и ще пътувам с колата.Заради малката бутилка и ограниченото разпространение на газ-станциите в Гърция, както и от "необикновеното" им работно време ще пътувам през България май...Или ще се прежаля да карам 250 км на бензин, то не че ще ми кой-знае колко по-скъпо де... и да си мина през Свиленград...
Миналата седмица бях в Гърция. Общо 960 км. съм минал. Дизела беше около 1,50 евро, което мисля не е много по-скъпо от при нас като се има в предвид, че гърците не получават по 250 евро заплата като мен :D
Прикачени файлове
Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
От където и да минеш е все тая с дупки особено по високите места . Гледай как караш че днес минахме по половината Ти маршрут и е пълно с КАТ патрули . Особено по Е79 и Самоков
Пристигнах благополучно. БЕЗ спирания от КАТ, само имам съмнения за камерата на Благоевград че ме щракна с около 90 на вероятно ограничение 60 (не видях такова, ама ГПС-а нещо мрънкаше, че карам с превишена скорост).От Костенец до Боровец пътя беше нарязан за кърпене, с доста дълбоки дупки.
В Едната е 1.БЛАГОЕВГРАД- на път I-1E-79, околовръстен път при бензиностанция ,,ШЕЛ" - Благоевград; ограничение на движението - 60 км/ч в двете посоки.2- на път I-1Е-79 км 368 (при автосервиз ,,Монца").Иначе и аз днес пак обкалях до Рилски манастир и Благоевград и нямаше чак толкова наплив малко на връщане в София .
Коментар