Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как е подбалканския път София - Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Как е подбалканския път София - Сливен

Stefanaki написа:
    slavy_ivanov написа:
    София - Пирдоп - Карлово - Казанлък - Сливен - Бургас в тази отсечка само София-Пирдоп пътя не е от най - читавите, всичко останало е перфектно и до сливен почти няма движение, спокойно е и се кара много леко поздрави
    Бих допълнил:отсечка София-Пирдоп - ужасна (поради тази причина аз минавам по магистралата)отсечка Пирдоп - Сливен - много добра (все пак миналата година е ремонтиран)
    е чак ужасна не е, има малко дупки, но там проходите трудно биха ги направили, нали сега магистрали прави бат Бойко а кърпежите недържат, но вярвам, че и отсечката София - Пирдоп ще бъде ремонтирана и то съвсем скоро
    Слав написа:
    Колегата @slavy_ivanov е напълно прав. Винаги бих предпочел подбалканският път пред магистралата.1. По-спокоен е.2. По-красив е.3. По-икономичен е откъм разход (поне при мен), но за сметка на това е по-бавен.Никога не пропускам да спра на водопада преди разклона за Копривщица и да се разходя, което много ме зарежда за пътя след това. А колко обичам да го минавам този път пролетно време...приказка :D За мен това е по-добрият избор
    Така е колега, красиво е много а и разхода няма как да не е по-малък, Понеже София - Пирдоп се минава бавно и общо взето няма къде да се засили автомобила, после до Сливен всичко е спокойно, няма го това - таз - спирачка...., както като се минава през Ст.Загора на магистралата разхода скача и то как... - аз карам там със 130-150
    FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Working...
    X