Някой има ли повече информация относно този слух?Има ли ги и на какъв принцип ще работят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са тези нови електронни винетки в Румъния?
Collapse
X
-
http://www.monitor.bg/article?id=262880Електронни винетки в Румъния02.10.2010От вчера на цялата територия на Румъния влиза в сила електронна винетка, съобщава Аджерпрес. Цените на винетките не се променят.Всеки водач на моторно превозно средство, който пътува по националните пътища и магистрали на Румъния, може да си купи необходимата му винетка от всяко от подразделенията на Националната компания за магистрали и национални пътища в Румъния, в бензиностанциите МОЛ, ,,РомпетролFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Какви са тези нови електронни винетки в Румъния?
Вчера си купих такава винетка . Водача не може да си я купи без да предостави талона на колата :D Фрашкано е с полиция в Румъния в момента , ама за винетките ли е - не знам .Седмичната струва 13 леи ( около 3 евро ).FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Какви са тези нови електронни винетки в Румъния?
Румен_Хинчев написа:Вчера си купих такава винетка . Водача не може да си я купи без да предостави талона на колата :D Фрашкано е с полиция в Румъния в момента , ама за винетките ли е - не знам .Седмичната струва 13 леи ( около 3 евро ).
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Водача не може да си я купи без да предостави талона на колата :D Фрашкано е с полиция в Румъния в момента , ама за винетките ли е - не знам .Седмичната струва 13 леи ( около 3 евро ).Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Румен_Хинчев написа:Водача не може да си я купи без да предостави талона на колата :D Фрашкано е с полиция в Румъния в момента , ама за винетките ли е - не знам .Седмичната струва 13 леи ( около 3 евро ).FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар