Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русе-Китен (Бургас)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Русе-Китен (Бургас)

Тук има хора който пътуват из страната повече от мен.Някой може ли да ми каже най-пряк път до Китен (Бургас) и също така да е доло горе без дупки,тъй като Ришкия бил мега зле...Ако може да ми опишете подробно маршрута до там.Тръгване на 01 Август.Благодаря!

Русе-Китен (Бургас)

Колега , съветвам те да си караш през Варна .По-дългото разстояние ще го компенсираш с карането по автомагистрала .Кратък маршрут с дупки = 2 или 3 -та предавки .Приятна почивка.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Аз пък бих минал през Котленския проход или Хаинбоаз, до северна България, от там към Велико Търново и през тунелите под града, като после пътят е ясен. От друга страна това през Варна също не е зле, имаше пряк път Русе - Варна, който сигурно е на ниво (поне до Белокопитово е). От двата варианта бих сметнал по-късия с bgmaps, ако трябва да пътувам така.Най-пряк път не бих избрал, за Върбишкия и Ришкия проходи последно май се писа, че не стават.

Коментар

В bgmaps за най-кратък и най-бърз маршрут дават с 2 километра разлика - между 239 и 241 километра, но все през Шумен, Смядово и Айтос за около 3 часа 30 до 3 часа и 45 минути. През Велико Търново ще излезе със стотина километра повече, но ако случиш да няма трафик, времето пак ще е същото, а през целия път има само 500 метра дупки след Гурково, докато се включиш в новоремонтирания път София - Бургас. Така че, не мога еднозначно да те посъветвам кой път да избереш. Може би в едната посока - единия, в другата - другия и да споделиш впечатления.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз бях пуснал тема за маршрут Разград-Поморие.В понеделник тръгвам и със моят кум засега сме се спряли на следният маршрут-Разград-Шумен-Провадия-Старо Оряхово-Обзор- Поморие.За Китен може да ползваш същит маршрут.Провадия-Старо Оряхово не е зле пътят(поне не и миналата година)
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

хора минавайте си през Варна и не се занимавайте с глупости!!!
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Направих си следния маршрут Русе-Шумен-Провадия-Айтос-Бургас-Китен.Провадия-Айтос някой скоро да е патувал?Благодаря за отговорите ви

Коментар

виж тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60370 . Мисля че Immortal беше писал за Провадия-Айтос че е много разбит. Мен ако питаш карай си през Варна и си свиркай. Миналата година пътувах от Попово до Обзор и на отиване минах през Провадия-Старо Оряхово. Не е лош пътя, но има тук-там неравности и дупки. На връщане си минах през Варна. Разликата на двата маршрута е около 25 км. което в пари е около 3 лв. Така че сам си прецени има ли смисъл да обикаляш из селата.
                Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

През провадия и надолу минавах миналата година по това време...до Айтос не стигнах,защото пътя ми бе до обзор и се отклоних преди това,но дотам докъдето минах съжаляюах много...спестих някой километър ,но стигнах с половин час по-късно Пътя е лош,не е чак толкова на дупки,но е лош,нагънат и тесен ...в селата си е истинско мъчение ако си обичаш колата-дупка до дупка. Затоюеа ти казах,да си караш през Варна,ама като си решил да си трошиш колата си е твоя работа
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Пътя Провадия-Айтос и Провадия-Старо оряхово е мн зле на отиване 4ч. и малко заради бавното каране по селата,а на връщане беше песен през Варна

Коментар

Русе-Китен (Бургас)

Колега , затова хората са казали : КАРАЙ ПО ЦАРСКИЯТ ПЪТ.За съжаление сте се убедил по най-неприятният начин - като сте се одрусали по неравностите и дупките.Надявам сте , че почивката е компенсирала неприятните впечатления от пътя.Всичко добро !Румен
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да определено почивката компенсира всичко.Благодаря

Коментар

Working...
                        X