Чакам отзиви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-хубавия път от София до Силистра...
Collapse
X
-
Преди време ми беше много актуална тема, а сигурно скоро пак ще бъде.През Шумен преди беше много зле, през Русе и Тутракан е средна работа, но никак не е перфектен.Това, което съм чувал, е за път през Разград и Исперих, но още не съм го опитал.Ето темата, в която дискутирахме: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55623
-
Само да добавя, ако случайно не си наясно, пътищата от София до съответно Разград, Шумен и Русе са на ниво, вече втората част на маршрута е по-проблемна. До Разград се кара през Стражица и Попово, през Търговище имаше някакви проблеми с настилката май, но беше доста отдавна и може да са го пооправили и там.
Коментар
-
fuoco написа:И още нещо - ако случайно се излъжеш да минеш през Русе, внимавай да не счупиш картер покрай кръговото на Дунав мост в посока Мартен, зимата бяха страшни трапове там, които нямат закърпване на пръв поглед, нито заобикаляне..
Коментар
-
fuoco написа:Само да добавя, ако случайно не си наясно, пътищата от София до съответно Разград, Шумен и Русе са на ниво, вече втората част на маршрута е по-проблемна. До Разград се кара през Стражица и Попово, през Търговище имаше някакви проблеми с настилката май, но беше доста отдавна и може да са го пооправили и там.Fiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
-
По маршрута София-Силистра аз вече над десет години пътувам само през Плевен и Русе. Разбитите участъци са: - след Дунав мост - Дидо е написал - след Тутракан (продължава ремонтът на пътя Русе-Силистра поради затварянето на Дунав мост за ремонт) - където се намира ремонтната група трябва да се кара внимателно - 2км лош участък между Богданци и Зафирово - около бензиностанцията в ЗафировоСъщо така има места с единични не големи дупки, които лесно се заобикалят (особено ако знаеш къде са).Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
canko1604 написа:fuoco написа:Само да добавя, ако случайно не си наясно, пътищата от София до съответно Разград, Шумен и Русе са на ниво, вече втората част на маршрута е по-проблемна. До Разград се кара през Стражица и Попово, през Търговище имаше някакви проблеми с настилката май, но беше доста отдавна и може да са го пооправили и там.
Коментар
-
Immortal написа:fuoco написа:И още нещо - ако случайно се излъжеш да минеш през Русе, внимавай да не счупиш картер покрай кръговото на Дунав мост в посока Мартен, зимата бяха страшни трапове там, които нямат закърпване на пръв поглед, нито заобикаляне..
Коментар
-
В Попово минаваш по околовръстното и така избягваш кратерите и неравностите през центъра на града. Иначе от Попово до Разград също е много добър пътя и наистина се обезсмисля да обикаляш през Търговище. Вече Разград-Исперих-Дулово -Силистра нямам идея какво е състоянието, но мога да питам един приятел който редовно пътува оттам.Fiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
-
fuoco написа:Питай, че може да ми изникне ходене и на там.За Попово, ще знам вече за околовръстното, че е голям трън е през центъра на фона на хубавия междуградски път наоколо.Fiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
-
canko1604 написа:fuoco написа:Питай, че може да ми изникне ходене и на там.За Попово, ще знам вече за околовръстното, че е голям трън е през центъра на фона на хубавия междуградски път наоколо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар