Мисля да мина от там за Бургас. Някой знае ли какво е състоянието на пътя? Не ми се кара по магистралата. Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За моренце подбалканската.
Collapse
X
-
Преди три дни пътувах по отсечката Сливен - Гурково - вече я довършват, само на 1-2 места има ремонтни дейности, но незначителни. Асфалтът е нов, широко е и се пътува перфектно. Явно, хората си мислят, че е още в ремонт, защото движението е много слабо, или предпочитат от Сливен да се отклонят към Нова Загора, Стара Загора и магистралата. Отпреди месец някъде ми е впечатлението за трасето и до Карнобат - все така настилката е добра, но колкото повече се приближаваш до Петолъчката, става толкова по-натоварено.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
sugarboy написа:Преди три дни пътувах по отсечката Сливен - Гурково - вече я довършват, само на 1-2 места има ремонтни дейности, но незначителни. Асфалтът е нов, широко е и се пътува перфектно. Явно, хората си мислят, че е още в ремонт, защото движението е много слабо, или предпочитат от Сливен да се отклонят към Нова Загора, Стара Загора и магистралата. Отпреди месец някъде ми е впечатлението за трасето и до Карнобат - все така настилката е добра, но колкото повече се приближаваш до Петолъчката, става толкова по-натоварено.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Информация от началото на Юни - до Пирдоп пътят е трагедия, но все пак се търпи. Като за България става. След Пирдоп е чудесно за пътуване. Като цяло изобщо не съжалявам, че минах през подбалкана== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Информация от началото на Юни - до Пирдоп пътят е трагедия, но все пак се търпи. Като за България става. След Пирдоп е чудесно за пътуване. Като цяло изобщо не съжалявам, че минах през подбалканаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: За моренце подбалканската.
infirm написа:Мисля да мина от там за Бургас. Някой знае ли какво е състоянието на пътя? Не ми се кара по магистралата. Мерси.
Коментар
-
VesMil написа:infirm написа:Мисля да мина от там за Бургас. Някой знае ли какво е състоянието на пътя? Не ми се кара по магистралата. Мерси.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Пътят от Сливен до Карлово е супер. От Карлово до Кърнаре не е зле, но не е перфектен. Натам към София - не знам, но чувам, че към Пирдоп е ужас!От Сливен до началото на магистралата движението е приятно. Миналата седмица 2 пъти ходих до Несебър и обратно, единия път в неделя (вчера), когато се очакваше много натоварено движение.Беше натоварено, да, но скоростта на колоната си беше около 90 - 100 км/ч. Изобщо не съжалявам, че не се набутах да минавам през Средец, където пътя напоследък се е поразбил доста и вече не е нормална алтернатива на главния път.На самата магистрала към Бургас, на едно място има обозначени "неравности по пътя" и ограничение 100 км/ч. СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ, особено за колегите с Марея JTD (с нисък картер и меко окачване), да НАМАЛЯТ поне на 80 км/ч, по възможност да минат в аварийната лента. Неравностите са идеални за удряне на картер. В неделя се гонихме с една Алфа 166 с бургаски номер със скорост около 160-170 към Бургас. По едно време алфата драсна в аварийната, а аз само след секунда разбрах защо го е направил. Добре, че не бях с Делтата, че щях да съм до там
Коментар
-
Значи до колкото виждам пътя е хубав след пирдоп и се кара . От там ще мина. А иначе не искам да гоня магистралата защото там се вдига една скорост и няколко часа се държиш за волана и зяпаш пътя. Докато подбалканската е по-раздвижено и по-спокойно да се пътува според мен. Караш си, пушиш си, музика слушаш, зяпаш природа . Мерси за отговорите, мисля че темата е полезна и за други който ще имат път натамFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Immortal написа:..............., а и алтернативният път Карнобат-Айтос-Бургас е натоварен с ТИРове, а и не знам в какво състояние е.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
VesMil написа:infirm написа:Мисля да мина от там за Бургас. Някой знае ли какво е състоянието на пътя? Не ми се кара по магистралата. Мерси.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар