Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разград-Поморие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fuoco написа:
    bicho1976 написа:
    Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :D
    Това за тока не ми е ясно много какво искаш да кажеш, но скоро си купих такова нещо: http://www.aukro.bg/item1095843392-i...-slot-nov.html и става истински контакт като го сложиш в запалката, така че поне с тока да няма проблеми. :D
    колега без да се обиждаш,ама какъв ток,какви 5000лв На какви хапчета си,ддай и на мен,че живота да ми се види по-инъче
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
      fuoco написа:
      bicho1976 написа:
      Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :D
      Това за тока не ми е ясно много какво искаш да кажеш, но скоро си купих такова нещо: http://www.aukro.bg/item1095843392-i...-slot-nov.html и става истински контакт като го сложиш в запалката, така че поне с тока да няма проблеми. :D
      колега без да се обиждаш,ама какъв ток,какви 5000лв На какви хапчета си,ддай и на мен,че живота да ми се види по-инъче
      Не мислех да отговарям на първият колега който първо почна да ми прави сметка на разхода и второ пуска постове извън темата."Ако няма какво да кажеш,просто си замълчи"Но явно и на други трябва да поясня."...ще им се вземе тока"-няма да издържат на на разстоянито.Надявам се вече да няма глупави коментари.А и модераторите ако предценет може да поразчистят,включително и последното ми мнение.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Няма какво да разчистваме, директно в "бисерите"

Коментар

След като се върнах от Поморие да споделя.През Варна е адски натоварено.От Обзор до Поморие не съм включвал петата скорост.Даде разхдод 9лт.Никога повече няма да мина от там.На връщане минах пез Бургас-Айтос-Провадия-Разград(11литра).Има забележки относно настилката,но досто по-бързо и спокойно се пътува.
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
          X