Отпуската наближава и ме интересува маршрута Разрад-Поморие.Мисля да мина през Айтоският проход.Трябва ли да сляза до Айтос или преди това има отбивка за Поморие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разград-Поморие
Collapse
X
-
Re: Разград-Поморие
bicho1976 написа:Отпуската наближава и ме интересува маршрута Разрад-Поморие.Мисля да мина през Айтоският проход.Трябва ли да сляза до Айтос или преди това има отбивка за Поморие.
Коментар
-
вариант 1 - Разград - Търговище - Омуртаг - Котел - пътен възел Петолъчката - Бургас - Поморие (230 км)вариант 2 - Разград - Шумен - Варна - Поморие (240 км)вариант 3 - Разград - Шумен - Провадия - Айтос - Бургас - Поморие (най-пряк, но има участъци с лоша настилка. Много лоша настилка). (220 км)През Каблешково не минавай.
Коментар
-
Immortal написа:вариант 3 - Разград - Шумен - Провадия - Айтос - Бургас - Поморие През Каблешково не минавай.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :DФиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
krasio_79bs написа:Тази неделя ходихме на "Чудните скали".Пътят е сравнително добър.Лошият участък е от разклона за Руен до Айтос.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:krasio_79bs написа:Тази неделя ходихме на "Чудните скали".Пътят е сравнително добър.Лошият участък е от разклона за Руен до Айтос.
Коментар
-
bicho1976 написа:Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :D
Коментар
-
Провадия-Айтос е със сериозни стеснения на места и ниско прелитащи тирове и рацери. Има и едни тесни тунелчета без никаква видимост, в който всички влизат с максимална газ че после като се наджаска да може да каже ’Ама не ме ли видя, аз първи влезнах’. А иначе си има маркировка кой е с предимство де. Аз така преди две години спасих живота на три пълни с хора коли които перяха с газ до дупка, като се хвърлих встрани и спечелих една хуууубава огъвка по целия кемпер от мантинелата. Да са живи и здрави, продължиха без да разберат че им подарих десетина живота, отиваха право в дерето ако ги бях лизнал тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар