Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разград-Поморие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разград-Поморие

Отпуската наближава и ме интересува маршрута Разрад-Поморие.Мисля да мина през Айтоският проход.Трябва ли да сляза до Айтос или преди това има отбивка за Поморие.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

няма отбивкаминаваш през Айтосслед това има два варианта - през Бургас или през Миролюбово/Каблешковопредлагам ти през Бургаскато влезеш в града - на първото кръгово наляво, на второто същослед това на моста направо към Сарафово и след 10-на км си в Поморие
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

От Айтос нататък пътят го знам,но исках да разбера дали има нещо по-пряко.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Re: Разград-Поморие

bicho1976 написа:
        Отпуската наближава и ме интересува маршрута Разрад-Поморие.Мисля да мина през Айтоският проход.Трябва ли да сляза до Айтос или преди това има отбивка за Поморие.
        Има два варианта.Единият минаваш през Руен и селатаДругият е през Айтос-Бургас-ПомориеАз лично предпочитам вторият вариант.Проблемният участък е Руен-Айтос.От там си караш по царския път.През селата едва ли ще се радваш на добра настилка.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

вариант 1 - Разград - Търговище - Омуртаг - Котел - пътен възел Петолъчката - Бургас - Поморие (230 км)вариант 2 - Разград - Шумен - Варна - Поморие (240 км)вариант 3 - Разград - Шумен - Провадия - Айтос - Бургас - Поморие (най-пряк, но има участъци с лоша настилка. Много лоша настилка). (220 км)През Каблешково не минавай.

Коментар

Immortal написа:
            вариант 3 - Разград - Шумен - Провадия - Айтос - Бургас - Поморие През Каблешково не минавай.
            Няма смисъл да ходя до Провадия,от Шумен тръгвам за Айтос през "Айтоският проход"(мисла че при село Пртизани излизам на пътя Провадия-Айтос).Мислех че преди Айтос има пряк път за Поморие.В Каблешково ми е първият фиш за превишена скорост в далечната 2000г. :D
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Аз лично не бих минал през Айтоския проход за да спестя някакви си 20-30 км. Ти си знаеш, но качеството на пътя, в сравнение с вариант 1 е огромно.Не напразно съм го сложил като първи вариант.

Коментар

За справка, 20-30 километра са до 5-6 лева в по-скъпия случай на бензин.

Коментар

Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :D
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Тази неделя ходихме на "Чудните скали".Пътят е сравнително добър.Лошият участък е от разклона за Руен до Айтос.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Тази неделя ходихме на "Чудните скали".Пътят е сравнително добър.Лошият участък е от разклона за Руен до Айтос.
                      Засега маршрута Руен-Каблешково-Поморие най-ми допада.Едва ли ще е чак толкова зле а и са 49 км.Руен-Айтос 15км,така или иначе ще са с лоша настилка.А знаели човек,понякога пътища между селата са по-добри от главните.Целият маршрут излиза 188км
                      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Засега маршрута Руен-Каблешково-Поморие най-ми допада.Едва ли ще е чак толкова зле а и са 49 км.Руен-Айтос 15км,така или иначе ще са с лоша настилка.А знаели човек,понякога пътища между селата са по-добри от главните.Целият маршрут излиза 188км
                        През Айтос-Бургас-Поморие ти е 191.33 km(Бгмапс).Мини си по него,не е натоварен,без дупки и тн.През Каблешково-Каменар-Поморие не ти го препоръчвам.За 3 км,не си заслужава да си правиш експерименти.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Те и затова му казват ’Царски път".Имам още време да реша.Мерси за препоръките.
                          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                            Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :D
                            Това за тока не ми е ясно много какво искаш да кажеш, но скоро си купих такова нещо: http://www.aukro.bg/item1095843392-i...-slot-nov.html и става истински контакт като го сложиш в запалката, така че поне с тока да няма проблеми. :D

Коментар

Провадия-Айтос е със сериозни стеснения на места и ниско прелитащи тирове и рацери. Има и едни тесни тунелчета без никаква видимост, в който всички влизат с максимална газ че после като се наджаска да може да каже ’Ама не ме ли видя, аз първи влезнах’. А иначе си има маркировка кой е с предимство де. Аз така преди две години спасих живота на три пълни с хора коли които перяха с газ до дупка, като се хвърлих встрани и спечелих една хуууубава огъвка по целия кемпер от мантинелата. Да са живи и здрави, продължиха без да разберат че им подарих десетина живота, отиваха право в дерето ако ги бях лизнал тях.

Коментар

Working...
                              X