Колеги, предстои ми пътуване до Истанбул с Марийка и се колебая откъде да мина: Троян-Кърнаре или през Шипка? GPS-a ме праща през Шипка, ама аз и с него съм се пощурил, защото оригиналния му софт (Mireo ViaGPS) ми дава що годе нормален маршрут, но iGO-то неизвестно защо все ме праща през Капитан Петко войвода да влизам в Гърция и оттам в Турция. Мисълта ми е - някой ако е минавал наскоро през проходите, да каже какво е състоянието и кой е за предпочитане, защото най-вероятно ще ги минавам през нощта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за маршрут Плевен-Капитан Андреево
Collapse
X
-
Троянския проход не е много зле, даже е доста приятно да се кара там(само около върха е малко по-грапаво за 100-на метра), но не си струва нощем, нищо няма да видите от планината. Но имайки впредвид как е шипка в момента (че се обикаля през Бузлуджа), може би е същата работа, ако не и по-добре, през троянския, щом идвате от Плевен. Подбалкана от Кърнаре на изток мисля, че беше на ниво.
-
fuoco написа:Троянския проход не е много зле, даже е доста приятно да се кара там(само около върха е малко по-грапаво за 100-на метра), но не си струва нощем, нищо няма да видите от планината. Но имайки впредвид как е шипка в момента (че се обикаля през Бузлуджа), може би е същата работа, ако не и по-добре, през троянския, щом идвате от Плевен. Подбалкана от Кърнаре на изток мисля, че беше на ниво.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Така се случи ,че през последния месец минавах проходите 4-5 пъти.Стара Загора-Троян, лично на мен ми харесва повече през Шипка, по широк и удобен за пътуване, но пък през Беклемето няма движение.Избора си е твой! Моя съвет е през Шипка_Стара Загора-Симеоновград-Свиленград. Пътя е много добър с малко изключение в Симеоновград.Приятна почивка.
Коментар
-
...
Благодаря на всички! Имам още ден и половина да мисля. Има вероятност и да се наложи първо да ида до София и оттам да тръгвам, така че в този случай може и да не се наложи да решавам Шипка и Беклемето са ми познати като маршрути, затова питах предимно за тяхното състояние, а през Хаинбоаз никога не съм минавал и затова малко се колебая за нощен преход оттам.Благодаря отново на всички!Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
paralesa написа:fuoco написа:Троянския проход не е много зле, даже е доста приятно да се кара там(само около върха е малко по-грапаво за 100-на метра), но не си струва нощем, нищо няма да видите от планината. Но имайки впредвид как е шипка в момента (че се обикаля през Бузлуджа), може би е същата работа, ако не и по-добре, през троянския, щом идвате от Плевен. Подбалкана от Кърнаре на изток мисля, че беше на ниво.
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Благодаря на всички! Имам още ден и половина да мисля. Има вероятност и да се наложи първо да ида до София и оттам да тръгвам, така че в този случай може и да не се наложи да решавам Шипка и Беклемето са ми познати като маршрути, затова питах предимно за тяхното състояние, а през Хаинбоаз никога не съм минавал и затова малко се колебая за нощен преход оттам.Благодаря отново на всички!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар