Ще пътувам утре и не мога да намеря в нета информация за ремонта на този участък. Завърши ли вече или има обходни маршрути още. Знае ли някой какво е актуалното състояние на магистралата?Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магистрала Хемус, участък Шумен-Варна
Collapse
X
-
Брат ми в събота пътува за Варна. Каза че след Каспичан до Девня пътя е ужасен. Имало с две-три коли с окривени джанти и спукани гуми по пътя. А миналата седмица четох някъде че фирмата която поддържа магистралата е спряла ремонтите понеже държавата не и превела парите за ремонти досега. Скапана държава сме ейй.Fiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
-
Аз за пръв и последен за сега път кривих джанта точно на тази магистрала по тъмно, така че мисля да опитам стария път от Нови пазар нататък как е. Дочух, че имало още по-южен път, който върви от южната част на Белослав и влиза през района на аспаруховия мост, така се избягват задръстванията по владислав, мисля да проверя за какво става въпрос скоро.
Коментар
-
не съм рискувал да минавам от там тази година днес за малко да мина и да имате инфо от първа ръка, но си хванах околовръстното на Шумен - Ивански - Арковна - Партизани - Комунари - Айтос - Бургас... ама и там има повече дупки отколкото коли по пътя...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
В петък пътувах от Търново за Варна и в неделя обратно. Магистралата наистина е затворена от Нови пазар до Девня посока Варна. Старият път, по който се обхожда, е много добър и се поддържа нормална скорост. Останалата част от южното платно е добра.Обаче северното платно (Варна - Шумен) не е затворено за ремонт. По него има един участък, който е в трагично състояние - има големи и дълбоки дупки на много места. Това е около Нови пазар. Пътувах само в аварийната лента, защото другите две не ставаха. По пътя видях 3 коли, спрели за смяна на гума. Силно препоръчително е да не пътувата в тази посока през нощта.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
http://www.moreto.net/novini.php?n=89839Спряха ремонта на магистрала "Хемус" заради безпаричиеРемонтите по магистрала ,, Хемус
Коментар
-
Късно снощи пътувах в участъка Хевша - Каспичан и се имам за късметлия защото загубих само тас .Излезте след Ветрино от магистралата и карайте по стария път.Здраве на всички .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Здравейте колеги !Вчера ( 8 юли ) пътувах по автомагистрала Хемус посока Шумен - Варна . Целият участък в тази посока е отворен за движение .В обратната посока се излиза при Невша ( в предното съобщение съм написал неправилно Хевша ) и около 5 км. се движите по един тесен и натоварен път , като следвате оцветените в жълто табели ШУМЕН .ВНИМАВАЙТЕ ЗА ПАДНАЛИ КЛОНИ .Успехи и здраве .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
http://www.moreto.net/novini.php?n=93833[i:7f045a387b]Отвориха "Хемус" за движениеОт 16.30 часа днес Областно пътно управление възстанови движението по АМ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар