Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магистрала Хемус, участък Шумен-Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще пътувам утре и не мога да намеря в нета информация за ремонта на този участък. Завърши ли вече или има обходни маршрути още. Знае ли някой какво е актуалното състояние на магистралата?Мерси предварително.
    Alfa 147 JTD 115 hp
    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Не и аз това се чудя отскоро. Тези от wv форума скоро бяха писали, че по-добре да се обикаля през стария път.При всяко положение пиши от къде си минал и как е положението, че скоро ще съм и аз варненец за няколко дни.

Коментар

Брат ми в събота пътува за Варна. Каза че след Каспичан до Девня пътя е ужасен. Имало с две-три коли с окривени джанти и спукани гуми по пътя. А миналата седмица четох някъде че фирмата която поддържа магистралата е спряла ремонтите понеже държавата не и превела парите за ремонти досега. Скапана държава сме ейй.
      Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

Аз за пръв и последен за сега път кривих джанта точно на тази магистрала по тъмно, така че мисля да опитам стария път от Нови пазар нататък как е. Дочух, че имало още по-южен път, който върви от южната част на Белослав и влиза през района на аспаруховия мост, така се избягват задръстванията по владислав, мисля да проверя за какво става въпрос скоро.

Коментар

Май южната лента (Шумен-Варна) е затворена за ремонт от Нови пазар до Девня, а северното платно е отворено. Това разбрах от интернет.
          Alfa 147 JTD 115 hp

Коментар

не съм рискувал да минавам от там тази година днес за малко да мина и да имате инфо от първа ръка, но си хванах околовръстното на Шумен - Ивански - Арковна - Партизани - Комунари - Айтос - Бургас... ама и там има повече дупки отколкото коли по пътя...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В петък пътувах от Търново за Варна и в неделя обратно. Магистралата наистина е затворена от Нови пазар до Девня посока Варна. Старият път, по който се обхожда, е много добър и се поддържа нормална скорост. Останалата част от южното платно е добра.Обаче северното платно (Варна - Шумен) не е затворено за ремонт. По него има един участък, който е в трагично състояние - има големи и дълбоки дупки на много места. Това е около Нови пазар. Пътувах само в аварийната лента, защото другите две не ставаха. По пътя видях 3 коли, спрели за смяна на гума. Силно препоръчително е да не пътувата в тази посока през нощта.
              Alfa 147 JTD 115 hp

Коментар

http://www.moreto.net/novini.php?n=89839Спряха ремонта на магистрала "Хемус" заради безпаричиеРемонтите по магистрала ,, Хемус

Коментар

Късно снощи пътувах в участъка Хевша - Каспичан и се имам за късметлия защото загубих само тас .Излезте след Ветрино от магистралата и карайте по стария път.Здраве на всички .
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Здравейте колеги !Вчера ( 8 юли ) пътувах по автомагистрала Хемус посока Шумен - Варна . Целият участък в тази посока е отворен за движение .В обратната посока се излиза при Невша ( в предното съобщение съм написал неправилно Хевша ) и около 5 км. се движите по един тесен и натоварен път , като следвате оцветените в жълто табели ШУМЕН .ВНИМАВАЙТЕ ЗА ПАДНАЛИ КЛОНИ .Успехи и здраве .

Коментар

Отворен, ама с дупки или ремонтиран?

Коментар

Ремонтиран , ама по български :D Дупки НЯМА , но гюрултия се усеща при движение - направили са го с друг тип асфалт .Поздрави

Коментар

Все още на връщане от Варна се обикаля през Нови пазар от отбивката за Невша.Има и някоя друга дупка по третокласния път, който свързва магистралата с път номер 2, но се минава.

Коментар

http://www.moreto.net/novini.php?n=93833[i:7f045a387b]Отвориха "Хемус" за движениеОт 16.30 часа днес Областно пътно управление възстанови движението по АМ

Коментар

И сега е добре някой минал през новоотворения участък да каже какво е положението. По-специално дали може да се пътува нощем/вечер, или все още се намират коварни трапове.

Коментар

Working...
                              X