Аз питах от къде по-точно се отклоняваш от магистралата? На (Не)мирово или някъде из септемврийските села? Вторият вариант не съм го опитвал до сега, винаги минавам през Мирово, Костенец и Момин проход, за това се чудя дали има къс път от магистралата до Септември, който да е и читав.Иначе разклона от Юндола за Белмекен, за който спомена в една друга тема, е доста читав, като път, а и природата е добра, днес се върнах от Белмекен и имам пресни впечатления.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарджик-Мелник през Велинград
Collapse
X
-
Re: път
kluchar написа:...... въпроса е да направят от Велинград - и най вече Юндола до Разлог . днес се върнаг от Тоя район и нещата вървят много бавно Дори имаме една наша фирма кандидат за изпълнител на няколко участъка ама трудно е началото проекти- търгове.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: Път
kluchar написа:Прави се Лошия участък не е чак толкова много .Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар