Който знае как е пътя нека каже че ми се налага пътуване за таз посока утре.Повече ме интересува Айтоски проход и около Сливен Ямбол как е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой знае ли как е пътя Провадия Айтос Сливен Ямбол
Collapse
X
-
Днес ходих до Сливен - от Ямбол до разклона за Хаджи Димитрово има остатъци от малко разтапящ се сняг по пътя, отстрани на пътя се виждат големите преспи, заради които оня ден пътя беше затворен. Но няма проблеми с преминаването. От Хаджи Димитрово нататък пътят е сух (освен ако тази вечер не навали).Същото е положението от Петолъчката до Ямбол.За Айтоски проход информация нямам отскоро.Ама ти така както си ги подредил - не ми е ясен маршрута ти - от Петолъчката ще идеш директно в Сливен, и после от там в Ямбол, или пътьом към СЛивен ще минеш през Ямбол? Не че има значение де.Но може и да се обадиш за по кафе в Ямбол, ако ти остане време - 087 8839615П.П. Ако питаш за асфалтовата настилка - пътят Ямбол - Сливен е перфектен (наистина перфектен), от Айтос до Ямбол също е на оценка 5 1/2. Самия Айтоски проход като цяло е добър, единствено неравности има между Айтос и разклона за с.Руен. Има няколко места, където трябва да се внимава (напр.в с.Билка). Ама как е със снега и дали е почистен - не знам.
-
Immortal написа:Днес ходих до Сливен - от Ямбол до разклона за Хаджи Димитрово има остатъци от малко разтапящ се сняг по пътя, отстрани на пътя се виждат големите преспи, заради които оня ден пътя беше затворен. Но няма проблеми с преминаването. От Хаджи Димитрово нататък пътят е сух (освен ако тази вечер не навали).Същото е положението от Петолъчката до Ямбол.За Айтоски проход информация нямам отскоро.Ама ти така както си ги подредил - не ми е ясен маршрута ти - от Петолъчката ще идеш директно в Сливен, и после от там в Ямбол, или пътьом към СЛивен ще минеш през Ямбол? Не че има значение де.Но може и да се обадиш за по кафе в Ямбол, ако ти остане време - 087 8839615П.П. Ако питаш за асфалтовата настилка - пътят Ямбол - Сливен е перфектен (наистина перфектен), от Айтос до Ямбол също е на оценка 5 1/2. Самия Айтоски проход като цяло е добър, единствено неравности има между Айтос и разклона за с.Руен. Има няколко места, където трябва да се внимава (напр.в с.Билка). Ама как е със снега и дали е почистен - не знам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар