Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Силистра - Дулово - Исперих - Разград??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Силистра - Дулово - Исперих - Разград??

Здравейте, някой има ли представа как е този път?Питам по принцип за настилката през сухо време, не за обстановката през зимата.Чух, че бил на ниво, дали това е по-добър начин за достъп до Силистра, отколкото през Шумен или Русе?Надявам се колегата =Rudi= да каже нещо по-подробно.

Здравей !Минах го на 25 - ти февруари в страшна мъгла . Пътя е добър .В Дулово се минава през града .Има и по-кратки пътища , но недей .На връщане минах през Главиница . Един мой приятел италианец беше с мен и ме спука от подигравки....за 10 км . спестени издухахме сума ти и гориво.Успех.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ей сега ме хвана неподготвен точно през Исперих. До Разград пътувах есента. Пътят Силистра - Дулово е добре, само в Алфатар е зле. Обаче от Дулово нататък минах през Самуил /мерих заземители в с.Желязковец/, а на връщане през Кубрат, че имах работа в Тутракан. За Щумен-Силистра не си и помисляй. След разклона от магистралата на 5-ти км от Шумен до табелата Област Силистра е направо трапове, а не дупки. В сухо с повече от 60-70 да караш е рисковано. Най-добре според мен е през Русе, но зависи от къде идваш.Ред. Боже, тя темата била от преди 10 дни , а не съм я видял до сега. То една полезна информация дадох-мани, мани!

Коментар

А, благодаря за информацията, колеги.За през Шумен, знам, че е зле и не си помислям Щом вие казвате, че е добър маршрут за този, за който питам, ще го тествам след някой друг месец и ще пиша.

Коментар

Иначе през Дулово сигурно трябва да очаквам подобни картини: :D

Коментар

:D Чак такива пропадания няма. Гадното е когато на прав и уж хубав път се джаснеш в някоя яма ...и после пак хубав път. Не знаеш какаво да очакваш.

Коментар

Working...
            X