Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив-Батак-Велинград ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пловдив-Батак-Велинград ?

Здравейте колеги, утре смятаме да ходим към Велинград и ще минем през Батак....Някой знае ли как е пътната обстановка там , има ли сняг как е пътя и дали е заледено за да знам как да действам. Мерси много
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Ползвам темата на колегата и аз да попитам как е пътната обстановка. Аз ще пътувам от София за Батак. Казаха ми, че от София през Велинград за Батак пътя е по-хубав отколкото през Пещера. Благодаря предварително :D
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Колега staik до Пещера пътя е идеален само преди града има участък от 2км. с завои които зимата са постоянно заледени сутрин и вечер,от Пещера за Батак половината път е идеален без дупки скоро го ремонтираха,но само половината,другата половина става за каране.Пътя Пещера -Батак зимата е заледен така че имай го напредвид, има и завои които за много коварни така бавно но славно,до онзи ден имаше сняг в Батак за днес нямам информация,общо взето от Пещера - Батак - Превала-Цигов Чарк-Ракитово карай внимателно,пътя ще е заледен и са завои,предполагам че ще има и сняг в някои участъци!На колегата wazmo ако идваш от София ти е по пряко май през дефилето за Велинград и от там за Батак,не съм минавал от там скоро време и не знам какво му е състоянието му,но едва ли по бързо. По бърз път София- Пазарджик-Пещера -Батак, както казах по горе има участък от около 6-7 км. преди Батак които е по лош но става за каране. Дано съм бил полезен! :D
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

sacheto написа:
        Колега staik до Пещера пътя е идеален само преди града има участък от 2км. с завои които зимата са постоянно заледени сутрин и вечер,от Пещера за Батак половината път е идеален без дупки скоро го ремонтираха,но само половината,другата половина става за каране.Пътя Пещера -Батак зимата е заледен така че имай го напредвид, има и завои които за много коварни така бавно но славно,до онзи ден имаше сняг в Батак за днес нямам информация,общо взето от Пещера - Батак - Превала-Цигов Чарк-Ракитово карай внимателно,пътя ще е заледен и са завои,предполагам че ще има и сняг в някои участъци!На колегата wazmo ако идваш от София ти е по пряко май през дефилето за Велинград и от там за Батак,не съм минавал от там скоро време и не знам какво му е състоянието му,но едва ли по бързо. По бърз път София- Пазарджик-Пещера -Батак, както казах по горе има участък от около 6-7 км. преди Батак които е по лош но става за каране. Дано съм бил полезен! :D
        Мерси много, колега за ценната информация
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

sacheto написа:
          Благодаря, колега :D
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
          X