Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Казанлък - Сливен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Казанлък - Сливен

Пускам нова тема понеже никой не ми отговори като използвах старата тема за подбалканският път, която е няколко страници. Та интересува ме в този участък какво стана с ремонта?Асфалтираха ли го и оправиха ло мостовете?
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Казанлък-Гурково всичко е ОК с изключение на това ,че няма маркировка.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Пътя е добре,Пътувах преди около месец и почти всички мостове бяха завършени,пускай се смело.
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

Благодаря за инфото. Другата седмица се очертава на няколко пъти май да минавам по него та затова ме интересува.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Използвам темата за да отбележа, че по новия път вече има стабилни дупки и огромни напукани зони, които са въпрос на време да се превърнат в дупки. Нека благодарим на държавата за поредното безочливо крадене на пари, чрез възлагане на поръчка за десетки милиони лева и качественото и изпълнение!!!
          FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

slavy_ivanov написа:
            Използвам темата за да отбележа, че по новия път вече има стабилни дупки и огромни напукани зони, които са въпрос на време да се превърнат в дупки. Нека благодарим на държавата за поредното безочливо крадене на пари, чрез възлагане на поръчка за десетки милиони лева и качественото и изпълнение!!!
            Аз си купих винетка тази година ,ама следващата на мястото на винетката ще залепя една голяма дупка.Кога ще дойде момента в който ще ни писне ?Явно сме доста търпелив народ,макар и балканския си манталитет,който сме заровили в миши гъз.Извинявам се за грубия тон ,но кога ще кажем стига?
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

От Гурково до Казанлък има нарязани участъци вече подготвени за настилка внимавайте.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
              X