На езикова гимназия в момента е коварно. С предимство са тези, които слизат от езикова и продължават наляво посока Варна. А тези, които идват от Варна и продължават за ОМВ трябва да изчакат тези от езикова. Е точно там снощи щяха да ни ударят, защото знака е забутан в храсталаците и никой не го вижда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Велико Търново-града е много разбит, ужасно е, избягвайте го
Collapse
X
-
Изненадва ме доста.А тази улица магистрална запушена ли е около практикера в крайна сметка или има трафик още?Аз съм сигурен все пак, че ще има лутащи се мераклии с чужди номера, веднъж обяснявах на един чужденец да не минава покрай шела за Арбанаси, където сигурно още е затворено, но той така и не ме послуша и се разходи до бариерата и обратно.След време ще мина на инспекция да видя прогреса по новия кръг лично дано да има някаква промяна...
Коментар
-
Аха, ориентирах се, да знам да не минавам от там.И след sps на къде се насочват, по Ниш, Габровски от пожарната надолу?Така се връзва най-късият път, според картата, а и щом Славянска е станала с предимство.Ще видим и по България за какви задръствания става въпрос скоро..Официални табели има ли сложени за обход по тези криви улици, или все още се води пътя през Чолаковци?
Коментар
-
аз още като затвориха пътя една нощ реших да проверя дали вярно не може да се мине, минавах през някакви насипи, карах по някакви разкопани места, едвам минавах и накрая стигнах до задънено.... вярно не можело да се мине. оттогава минавам през центъра, онзи през през квартала е супер дълъг и разбитLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Е не е толкова зле, само да не съсипят и улицата над болницата, за сега се държи настилката Гостите на града продължават да не ползват булевард България и вярват на табелите. Предимствата са доста странни по новия маршрут, хората видях, че си чакат все едно по старите знаци на променените кръстовища, дано да не стане някоя простотия.Иначе в събота се забелязваше "засилена" работа по възела и на обекта се носеха приказки от сорта "само ние работим през почивните дни"...Дано поне да е за добро накрая.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар