Колеги явно има интерес към този маршрут. Аз лично доста го използвам и в момента е затворен от разклона за Калояново до отбивката за Шипка след Баня. Този целият участък е в ремонт около 4-5-6 месеца, незнам точно колко. Не съм и пробвал да минавам от там докато го работят, че много полицай стоят и дебнат. Ако някой има наблюдения как е новата настилка нека сподели. Също и евентуално кога ще го пуснат за движение. За моста над р.Стряма след Баня ми е ясно, че ще го правят 2-3 години, та те още на са демонтирали стария Участъка от отбивката за Калояново до Пловдив е мега зле - големи дупки и ужасно неравен, паважи също. Участъка Баня - Карлово е абсолютно същия - неравен и с дупки. Като пътувам нощем просто стискам зъби и се моля да удрям по-малките дупки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пловдив - Баня - Карлово
Collapse
X
-
Re: Пловдив - Баня - Карлово
Atanas71 написа:slavy_ivanov написа:Колеги явно има интерес към този маршрут. Аз лично доста го използвам и в момента е затворен от разклона за Калояново до отбивката за Шипка след Баня. Този целият участък е в ремонт около 4-5-6 месеца, незнам точно колко. Не съм и пробвал да минавам от там докато го работят, че много полицай стоят и дебнат. Ако някой има наблюдения как е новата настилка нека сподели. Също и евентуално кога ще го пуснат за движение. За моста над р.Стряма след Баня ми е ясно, че ще го правят 2-3 години, та те още на са демонтирали стария Участъка от отбивката за Калояново до Пловдив е мега зле - големи дупки и ужасно неравен, паважи също. Участъка Баня - Карлово е абсолютно същия - неравен и с дупки. Като пътувам нощем просто стискам зъби и се моля да удрям по-малките дупкиFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Atanas71 написа:]Стария няма да го махат , само отстраниха две колони и на тяхно място направиха чисто нови. Така че вече полагат последните два панела и започва асфалтирането. Полицаи няма след табелите за затворен участък от пътя , няма проблем.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Atanas71 написа:slavy_ivanov написа:Atanas71 написа:]Стария няма да го махат , само отстраниха две колони и на тяхно място направиха чисто нови. Така че вече полагат последните два панела и започва асфалтирането. Полицаи няма след табелите за затворен участък от пътя , няма проблем.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Atanas71 написа:До няколко дена и моста при гр.Баня ще бъде завършен , с което завършва първия етап от ремонта на пътя Карлово-Пловдив. Вчера като минах бяха положили първия слой асфалт , утре може би втория завършителен слой. Едновремено се слагат и мантинелите , други бригади бързо оправят канавките на последните метри преди моста. Такава офанзива не бях виждал Дано е и качествено направеното. По данни на един технически ръководител , веднага след това започват и участъка Карлово-Баня , ще работят докато времето позволява. Явно е че дойдоха паричките за този започнат първоначално и спрян за месец проект. Направи ми впечатление присъствието на много ръководен персонал. Лятото когато трябваше да се работи усилено , нямаше контрол работниците спяха под сенките и се подпираха на лопатите. Типично нашенска работа.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Отворен за движение е пътят Карлово - Пловдив16 декември 2009 | 11:57 | Агенция "Фокус"Карлово. Отменя се временната организация на движение на път II-64 Карлово - Пловдив. Движението на МПС се осъществява без ограничения. Обектът е част от Транзитни пътища V, Лот 9 ,,Път II-64 гр. Баня - АМ ТракияFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
[quote:cd97d26f4a="Atanas71"][quote:cd97d26f4a="Tornado"]Отворен за движение е пътят Карлово - Пловдив16 декември 2009 | 11:57 | Агенция "Фокус"Карлово. Отменя се временната организация на движение на път II-64 Карлово - Пловдив. Движението на МПС се осъществява без ограничения. Обектът е част от Транзитни пътища V, Лот 9 ,,Път II-64 гр. Баня - АМ ТракияFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
[quote:4a8456ec61="Tornado"][quote:4a8456ec61="Atanas71"][quote:4a8456ec61="Tornado"]Отворен за движение е пътят Карлово - Пловдив16 декември 2009 | 11:57 | Агенция "Фокус"Карлово. Отменя се временната организация на движение на път II-64 Карлово - Пловдив. Движението на МПС се осъществява без ограничения. Обектът е част от Транзитни пътища V, Лот 9 ,,Път II-64 гр. Баня - АМ ТракияFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Отново затворен на 2 места. Едното е на новия асвалт точто на гр.Баня. Решиха че ще трябва да покопаят малко в чисто номвия асвалт и сега се влиза в града и се кара по паваж на 50-60г. Не е дълга отбивката и се кара кратко, но въпреки това там е неприятно. Втората отбивка е на село Труд. Там се заобикаля доста. Отбит е точно преди участъка в селото с паваж и излиза преди възела на магистралата, мисля, че го подменят с асвалтова настилка, което ми се струва доста глупаво. Имайте в предвид, че тези отбивки са Ви поне 15 мин. повече път. ПоздравиЕдит: Забравям да отбележа, че отсечката Баня - Карлово се кърпи, но по български. Първо се режат огромни отрязаци в правилни форми от настилката и след около една - две седмици, когато всичко е в зверски дупки с остри ръбове започва да се запълва с асвалт. Отсечката в момента е с ограничение 30 км в час в по-голямата си част. Бъдете внимателни!FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар