Привет колеги!Другата седмица ще пътувам от Варна в посока Плевен и се чудя кой маршрут да избера:-Варна-Шумен-Търговище-Бяла-Плевен..или Варна-Шумен-Търговище-Велико Търново-Ловеч-Плевен.Втория маршрут е по-дълъг с 40 км,но ако пътя е по-хубав бих предпочел да пътувам по него!Искам да попитам,някой да е пътувал по този път и според вас кой маршрут е най-удачен?Казаха ми,че пътя през Търново е по-хубав и по надежден!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варна-Шумен-Търговище-Бяла-Плевен или........
Collapse
X
-
Най-добре (и най-скъпо и най-натоварено в същото време) е така: Варна - Велико Търново - Бяла - Плевен. Във Велико Търново има един хубав възел, през който можеш да се завъртиш 2-3 минути, за да се обърнеш на 90-на градуса в посока Бяла Аз бих пътувал така, но бих разделил пътя на две.Иначе за Ловеч - Плевен има какво да се желае, но се минава.Горе през Разградско не съм стъпвал още и нямам данни, но гледай от Търговище да не хванеш по погрешка ІІ-49 (за Разград), вместо ІІ-74 (за Бяла), че са чудесии там.
Коментар
-
fuoco написа:Най-добре (и най-скъпо и най-натоварено в същото време) е така: Варна - Велико Търново - Бяла - Плевен. Във Велико Търново има един хубав възел, през който можеш да се завъртиш 2-3 минути, за да се обърнеш на 90-на градуса в посока Бяла Аз бих пътувал така, но бих разделил пътя на две.Иначе за Ловеч - Плевен има какво да се желае, но се минава.Горе през Разградско не съм стъпвал още и нямам данни, но гледай от Търговище да не хванеш по погрешка ІІ-49 (за Разград), вместо ІІ-74 (за Бяла), че са чудесии там.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колега минавай смело през първият маршрут...всяко година поне по 2-3 пъти пътуваме от Плевен за Шумен през Бяло-Попово-Търговище....Пътята е много спокоен, почти няма движение, а настилката през повечето път е отлична. Има няколко места разбити, но не са нищо особено. За разлика от пътя Ловеч-Плевен, който според мен е ужасен.Моста на Бяла си е пуснат. Правят ремонт на пътя Бяла-Русе. Минавах преди около месец от там. Пътя си беше отворен.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
до всички колеги-избягвайте Търново,ако не е наложително...отсечката от Варна-търново от разклона за град лясковец е УЖАСНА!!! Вярно,малко е като разстояние,няколко километра,но е ужасно нагъната,да не говорим ,че градът е блокиран от разкопки,за някакви си пътни възли и кръгови,които се надявам към 2020 година да приключат Конкретно пътят през Бяла е спокоен и добър,изобщо не се чуди и си карай от там!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
След Бяла до Плевен внимавай най-вече на разклоните и на ограниченията 60...често дебнат там. Преди Плевен в селата Българене и Обнова карай задължително с 50. На влизане в Плевен също трябва да караш с ограничението понеже скоро сложиха знак 50 там и много често седят.От Шумен до Бяла много рядко съм виждал полицаи, а съм минавал много пъти. Единствено на 5-ти километър на Шумен дебнат.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар