Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В.Търново - Поморие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В.Търново - Поморие

Здравейте колеги ! Та да си дойдем на думата.с приятели ще пътуваме другата неделя на 9-ти до Поморие.молбата ми е някой по-запознат с пътната обстановка около петолъчката - Карнобат?чувам от колеги че мн е натоварено там напоследак , големи колони с часове се отиквали.та ако е така по-добре да си избера друг маршрут!!според вас къде ще е най-малко натоварен пътя?мерси предварително !!!
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Карай си по царския път и не се занимавай с глупости!Личен избор е да опиташ Хаинбоаз или Котел-Омуртаг.

Коментар

колегите се уплашиха от натовареното движение и многото катастрофи,затова пътувайки за Равда мисля,че са избрали да минат през Варна и тогава на юг,друг е въпроса,че и пътя Варна - Бургас не е цвете за мирисане Сашо то май откъдето и да минеш все тая,само внимавай за джигити,че всичко става за секунди Май хаинбоаз е завършен,ако искаш опитай от там,после в южна България имаш малко по-голям избор откъде да минеш ...През Елхово не е натоварено и пътя не е лош,само два участъка има брутални,но ти май единия го избягваш идвайки от тук,а другия е час преди Бургас,но се изтърпява Едит,то дори не ти трябва елхово,ето един примерен ненатоварен маршрут,внимавай само край елена със завоите пиши в бгмапс от търново за поморие през средец и виж маршрута
      ex.Мареа ТД100

Коментар

мхм.майче ще правим Хаинбоаз - петолъчка - Карнобат - Айтос - Поморие

Коментар

ако е възможно не пътувай от петък до неделя...аз избегнах уикенда и баджанака ми вика хубаво съм направил...пътя бил най-натоварен петък и неделя,в петък всичко се юрнало на море,а в неделя всичко се връща обратно...
          ex.Мареа ТД100

Коментар

ам няма как вече, че сме резервирали стаи и всичко.ние рано ще пътуваме. аз искам към 6-7 часа сутринта да сме на петолъчката вече, ама Иво кат го знам ще го мързи да става толкова рано .... да го ***

Коментар

Working...
            X