Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Плевен-Бургас ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Плевен-Бургас ???

Колеги ако може някой да каже Хаинбоаз наистина ли е затворен и дали може да се минава оттам? Предварително Ви благодаря!!!

затворен е,но и на теб за какво ти е? ползвай котел ако искаш,а ако питаш мен карай за варна и хващай магистралата
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Моя съвет също е да минеш през Варна. В Южна България в момента е пълно с бързащи да плажуват самоубийци. Северния път е много, много по-спокоен. Пътя Варна-Бургас също не е лош, имаш един проход преди Несебър но се минава.

Коментар

То по принцип Котел Омуртаг може да се мине нощем, но след петолъчката най-вероятно ще е зле и в 3-4 часа през нощта,миналата година беше така.. по лични наблюдения..А за Варна - дано по І-4 и по магистралата да е спокойно, в понеделник ще пиша как е било.

Коментар

Иначе хаинбоаз е отворен от Вонеща вода до Гурково, a участъка от Килифарево до Вонеща вода последно го бяха оставили в доста лошо състояние и уж го правеха след последното затваряне. Дано да го завършат скоро, ще е много полезен.

Коментар

Аз имам като вариант Котел или Шипка, но сега ме разколебахте и може да мина и през Варна. Ще мисля още две седмици и ще реша. Благодаря за бързите съвети!!!!!!

Коментар

А за вариантите между Плевен и Велико Търново, сигурно си наясно, за препоръчване е северният, който ходи към Русе, пред пред този през Ловеч, защото от Плевен до Ловеч и Севлиево има какво да се желае по качеството на настилката.Минавал съм ги и двата.

Коментар

Абе, вие какво го направихте човека - от Плевен за Бургас го пращате през Бяла, Русенско и Варна. Нищо му няма на пътя от Плевен през Ловеч и Севлиево за Велико Търново - няма жива душа по него, само на места е леко нагънат. Този път съм го минавал десетки пъти с бременната си жена и отговорно потвърждавам, че няма абсолютно никакъв проблем по него. В неделя даже ще ходим на сватба в Плевен и пак оттам ще минем - сто пъти е за предпочитане пред натоварения главен път София - Варна. От Велико Търново минаваш или през Стара река - Сливен, или през Котел, слизаш в Южна България и цепиш директно за Бургас.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ето и от мен перфектния маршрут - изпитан днес.Плевен - Велико Търново - Елена - Кипилово - Котел - Петолъчката - Бургас.Плевен-Търново не знам в какво състояние е, но предполагам че е ОК.Търново-Елена е добре, има малко неравности, но се поддържа 100 км/ч без проблем.От разклона за Кипилово до Котел е чисто нов асфалт. Около 35 км е разстоянието, днес срещнах 1 единствена кола по този път.Котел - Петолъчката е перфектен, има ТИРове, но днес около 19 ч нямаше жива душа по него (даже се учудих).От Петолъчката до магистралата на Карнобат са около 20 км. Колкото и да е натоварено, ще ги изтърпиш.Днес на отиване от Ямбол до Търново - 2:20 ч през Сливен - Бяла - Елена - В.Търново.На връщане през горния маршрут - 1:45 ч, а е с 20 км по-далече. Просто засега това е маршрута за мен.На Котленския проход се избягват завоите, които са в участъка от Котел до Омуртаг, а в прохода Вратник пак се избягват, защото са в участъка след разклона за Кипилово към Сливен.Виж маршрута на www.bgmaps.com, за да го разучиш.П.П. Днес колегата stenli ми каза, че Хаинбоаз го отваряли вечер, след края на работния ден, около 19 ч, но не е проверена от мен информацията.

Коментар

Колега Immortal само ако можеш да ми кажеш Търново-Елена откъде си минал? Едната опция е към Лясковец и през Драгижево, а другата през Дебелец . Мерси!!!!!!!!

Коментар

мани през дебелец е тъпня,карай край лясковец,пътя е добър,макар и завоите към Елена да са доста
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

От Търново - Шереметя - преди Лясковец надясно за Елена и там през някакви села (Драгижево - Мерданя - Миндя...)Не е чак толкова натоварен южния път I-6, не плашете човека. Кара си се спокойно от Петолъчката до Карнобат, а от там се качваш на магистралата и пей сърце.

Коментар

Мерси много!!!

Коментар

Immortal написа:
                            От Търново - Шереметя - преди Лясковец надясно за Елена и там през някакви села (Драгижево - Мерданя - Миндя...)Не е чак толкова натоварен южния път I-6, не плашете човека. Кара си се спокойно от Петолъчката до Карнобат, а от там се качваш на магистралата и пей сърце.
                            Тази част е долу горе добре, но между Шереметя и Лясковец е много стара настилката и се кара леко на тръни, сигурно 50 пъти съм го минавал вече. Забелязват се коловози вдясно, докато вляво по се търпи.Странното е, че по този гаден (първокласен) път няма ограничения, докато по новата част на пътя в община Велико Търново е бъкано с 60 знаци, където настилката е явно добра.Иначе по въпроса за Плевен - Ловеч не съм съгласен, че пътят е ок по моите критерии, но въпросът е субективен и е до лични възприятия. Не мога да возя чупливи предмети по път, който е напречно насечен през 5-10 метра и така нагънат. Ако бързам и не съм натоварен, бих минал и от там, но едва ли скоро ще повторя. Освен това е на доста завои в сравнение с І-3.Като си говорим за читави пътища, забелязах че в Плевенско има доста третокласни маршрути със завидно добра настилка.

Коментар

Ходих до морето и се върнах. Плевен-Ловеч-В.Търново-Омуртаг-Котел-Петолъчката-Бургас. От целия маршрут най лош се оказа пътя от Плевен до Ловеч и на изхода от В.Търново посока Омуртаг един участък 5-10км. Като изключим тези участъци през останалото време се пътува спокойно и движението не е много натоварено!!!

Коментар

Working...
                              X