Здравейте Колеги,другата седмица ми се налага да пътувам до Габрово и се чудя през къде да мина Пловдив-Стара Загора-Казанлък-Габрово или Пловдив-Баня-Калофер-Габрово? За Пловдив -Ст. Загора по магистралата добре, а за другия маршрут имате ли информация добре ли пътя,има ли много дупки и т.н.? За Шипка не съм минавал повече от 10 год. през там,доколко знам прохода е в ремонт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пловдив- Габрово???
Collapse
X
-
в края на месеца ще пътувам от пловдив до трявна - ще правим среща от казармата със здраво напиване. питах тук и ето какво ми отговориха :"Аз ти препоръчвам следния маршрут: Пловдив - автомагистрала Тракия - Стара Загора - Казанлък - вр.Бузлуджа - вр.Шипка - Габрово - Трявна (200 км) Не минавай за Казанлък през Брезово и Павел Баня. Първо мостът на р.Стряма все още не е направен и се обикаля доста, второ, пътят е в изключително лошо състояние. Минавах от там миналата година. "FIAT Bravo 1,9 JTD
-
Re: Пловдив- Габрово???
sacheto написа:Здравейте Колеги,другата седмица ми се налага да пътувам до Габрово и се чудя през къде да мина Пловдив-Стара Загора-Казанлък-Габрово или Пловдив-Баня-Калофер-Габрово? За Пловдив -Ст. Загора по магистралата добре, а за другия маршрут имате ли информация добре ли пътя,има ли много дупки и т.н.? За Шипка не съм минавал повече от 10 год. през там,доколко знам прохода е в ремонт.
Коментар
-
fuoco написа:Абе хора тая бузлуджа не е ли на павета до шипка???Ако е така, трябва да се отбележи, да си преценяват хората.Само подходът от Шипка към Бузлуджа знам да започва така, а целият път ли няма асфалт?
Коментар
-
дам и аз скоро не съм минавал...имаше ремонтнби дейности по южния склон тъй ,че вече може да е далеч по-добре...пък и да си призная има и по-фрапантни неща от тоя южен склон,така,че ако съм на твое място няма да мисля изобщо за маршрута...той е ясен през Шипка...а пътя в старозагорско-ум да ти зайде,няма такъв път в Б-я,мини от там да се накефишex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:а пътя в старозагорско-ум да ти зайде,няма такъв път в Б-я,мини от там да се накефиш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар