Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив- Габрово???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пловдив- Габрово???

Здравейте Колеги,другата седмица ми се налага да пътувам до Габрово и се чудя през къде да мина Пловдив-Стара Загора-Казанлък-Габрово или Пловдив-Баня-Калофер-Габрово? За Пловдив -Ст. Загора по магистралата добре, а за другия маршрут имате ли информация добре ли пътя,има ли много дупки и т.н.? За Шипка не съм минавал повече от 10 год. през там,доколко знам прохода е в ремонт.
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

в края на месеца ще пътувам от пловдив до трявна - ще правим среща от казармата със здраво напиване. питах тук и ето какво ми отговориха :"Аз ти препоръчвам следния маршрут: Пловдив - автомагистрала Тракия - Стара Загора - Казанлък - вр.Бузлуджа - вр.Шипка - Габрово - Трявна (200 км) Не минавай за Казанлък през Брезово и Павел Баня. Първо мостът на р.Стряма все още не е направен и се обикаля доста, второ, пътят е в изключително лошо състояние. Минавах от там миналата година. "
    FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

първо мини през бузлуджа,за да избегнеш южния склон на Шипка,северния е добре
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        първо мини през бузлуджа,за да избегнеш южния склон на Шипка,северния е добре
        Вече има доста км. от южната част на които настилката е отлична.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе хора тая бузлуджа не е ли на павета до шипка???Ако е така, трябва да се отбележи, да си преценяват хората.Само подходът от Шипка към Бузлуджа знам да започва така, а целият път ли няма асфалт?

Коментар

Re: Пловдив- Габрово???

sacheto написа:
            Здравейте Колеги,другата седмица ми се налага да пътувам до Габрово и се чудя през къде да мина Пловдив-Стара Загора-Казанлък-Габрово или Пловдив-Баня-Калофер-Габрово? За Пловдив -Ст. Загора по магистралата добре, а за другия маршрут имате ли информация добре ли пътя,има ли много дупки и т.н.? За Шипка не съм минавал повече от 10 год. през там,доколко знам прохода е в ремонт.
            По въпроса, за статистиката да отбележа, че съм минавал и по двата варианта.Стара Загора - Казанлък е повече от първокласен път, за препоръчване е пред онзи, който минава покрай Карлово и Баня, с четири ленти е.Иначе този северно от Пловдив, който ходи през Баня, се води май второкласен, може да се направят необходимите изводи.Обаче нямам спомени да има някакви фрапиращи дупки и други проблеми.Като цена, си симля, че второкласния път ще излезе по-евтино, защото не се обикаля през Стара Загора, но като кеф - през Стара Загора.

Коментар

fuoco написа:
              Абе хора тая бузлуджа не е ли на павета до шипка???Ако е така, трябва да се отбележи, да си преценяват хората.Само подходът от Шипка към Бузлуджа знам да започва така, а целият път ли няма асфалт?
              Само съвсем малко в началото е павета, до разклона към паметника, след това е асфалт. Между Шипка и Бузлуджа пътя не е от най-добрите, но е за предпочитане пред дупките по южния склон. Обаче Торнадо казва, че има голяма част по южния склон, която е ремонтирана, така че ....

Коментар

дам и аз скоро не съм минавал...имаше ремонтнби дейности по южния склон тъй ,че вече може да е далеч по-добре...пък и да си призная има и по-фрапантни неща от тоя южен склон,така,че ако съм на твое място няма да мисля изобщо за маршрута...той е ясен през Шипка...а пътя в старозагорско-ум да ти зайде,няма такъв път в Б-я,мини от там да се накефиш
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  а пътя в старозагорско-ум да ти зайде,няма такъв път в Б-я,мини от там да се накефиш
                  Защо така с ирония, колега, какво му е на І-5 от Стара Загора но Казанлък????Не виждам къде е проблемът..Две ленти за посока, позволява скорост порядъка 70-90 за мен и нагоре за останалите, примерно, като при това е планински проход.Не разбрах какъв му е проблема? Не е кой знае какво, но е сред малкото добри пътища.Има само леко стеснение до 1+1 ленти преди Стара Загора, но е добре обозначено и много късо.Като цяло пътят прилича на участъка София - Сливница на І-6, където положението е подобно.

Коментар

не е с ирония бе човек,казвам,че пътя е добър,а по принбцип през старозагорско пътищата са страхотнио,сякаш не са в България,няма ирония,пътя ме кефи
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Благодаря на всички за отговорите!В петък сутринта ще пътувам за Габрово през Ст. Загора! :D

Коментар

а като се върнеш пиши тук кое как е
                        FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Ок, утре сутрин тръгвам и като се върна ще дам информация!

Коментар

Working...
                          X