Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подбалкански първокласен път София - Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.

Коментар

fuoco написа:
      Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.
      ще пусна колега - минавете по павета щото нарушавате знака - забранено влизането, а и куките редовно чакалят. аз затова си минавам по обходния маршрут, поне пътната настилка там е ок. ПС: темата е готова чакам инфо, че ми писна да обикалям като луд
      FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

slavy_ivanov написа:
        fuoco написа:
        ще пусна колега - минавете по павета щото нарушавате знака - забранено влизането, а и куките редовно чакалят. аз затова си минавам по обходния маршрут, поне пътната настилка там е ок. ПС: темата е готова чакам инфо, че ми писна да обикалям като луд
        Питай те бре хора Вече съм отговорил в пуснатата тема
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
          slavy_ivanov написа:
          fuoco написа:
          Питай те бре хора Вече съм отговорил в пуснатата тема
          да видях и мерси за което :D

Коментар

Аз да използвам темата: Какво става с пътя Сливен - Казанлък? Оправиха ли вече асфалта? Разбрах от едно място ,че е оптравен и нямало само маркировка ама не бяха много сигурни. Та другата седмица ще пътувам в тая посока ако може някой да каже прясна информация. Благодаря предварително!!!!!!
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
              Аз да използвам темата: Какво става с пътя Сливен - Казанлък? Оправиха ли вече асфалта? Разбрах от едно място ,че е оптравен и нямало само маркировка ама не бяха много сигурни. Та другата седмица ще пътувам в тая посока ако може някой да каже прясна информация. Благодаря предварително!!!!!!
              И аз така, нещо към Копривщица ме влече Та, който има инфо, да сподели...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колеги отдавна не съм писал във форума, но искам да отбележа, че подбалканския път е вече добър... Имаше до скоро ремонтни дейности до Елин Пелин - Софииско, пътят е отворен от около месец и не се заобикаля през селото, сложена е чисто нова настилка. Отсечката от Златица до АМ Хемус се ремонтира, НЯМА ДУПКИ!! Има машини и работници, но се надявам скоро да го завършат с изключение на прохода при Гълъбец... Там просто не знам кога ще го направят... няма маркировка от години, настилката не е чак толкова лоша, но през зимата се очаква да се отворят познатите ни дупки. Има пропаднала часто от пътя... шофирайте с повишено внимание в този участък.. инак останалото разстояние до Бургас е супер, караш и се кефиш

Коментар

Working...
                X