Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подбалкански първокласен път София - Бургас
Collapse
X
-
fuoco написа:Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
slavy_ivanov написа:fuoco написа:Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:slavy_ivanov написа:fuoco написа:Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Аз да използвам темата: Какво става с пътя Сливен - Казанлък? Оправиха ли вече асфалта? Разбрах от едно място ,че е оптравен и нямало само маркировка ама не бяха много сигурни. Та другата седмица ще пътувам в тая посока ако може някой да каже прясна информация. Благодаря предварително!!!!!!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Аз да използвам темата: Какво става с пътя Сливен - Казанлък? Оправиха ли вече асфалта? Разбрах от едно място ,че е оптравен и нямало само маркировка ама не бяха много сигурни. Та другата седмица ще пътувам в тая посока ако може някой да каже прясна информация. Благодаря предварително!!!!!!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Колеги отдавна не съм писал във форума, но искам да отбележа, че подбалканския път е вече добър... Имаше до скоро ремонтни дейности до Елин Пелин - Софииско, пътят е отворен от около месец и не се заобикаля през селото, сложена е чисто нова настилка. Отсечката от Златица до АМ Хемус се ремонтира, НЯМА ДУПКИ!! Има машини и работници, но се надявам скоро да го завършат с изключение на прохода при Гълъбец... Там просто не знам кога ще го направят... няма маркировка от години, настилката не е чак толкова лоша, но през зимата се очаква да се отворят познатите ни дупки. Има пропаднала часто от пътя... шофирайте с повишено внимание в този участък.. инак останалото разстояние до Бургас е супер, караш и се кефишFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар