Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подбалкански първокласен път София - Бургас
Collapse
X
-
fuoco написа:Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.ПС: темата е готова чакам инфо, че ми писна да обикалям като луд
FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
slavy_ivanov написа:fuoco написа:Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.ПС: темата е готова чакам инфо, че ми писна да обикалям като луд
Вече съм отговорил в пуснатата тема
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:slavy_ivanov написа:fuoco написа:Да, колега, пусни една тема, като разбереш за някакво развитие по Баня - Пловдив. В момента се минава по едни павета и е доста неприятно.ПС: темата е готова чакам инфо, че ми писна да обикалям като луд
Вече съм отговорил в пуснатата тема
FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Аз да използвам темата: Какво става с пътя Сливен - Казанлък? Оправиха ли вече асфалта? Разбрах от едно място ,че е оптравен и нямало само маркировка ама не бяха много сигурни. Та другата седмица ще пътувам в тая посока ако може някой да каже прясна информация. Благодаря предварително!!!!!!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Аз да използвам темата: Какво става с пътя Сливен - Казанлък? Оправиха ли вече асфалта? Разбрах от едно място ,че е оптравен и нямало само маркировка ама не бяха много сигурни. Та другата седмица ще пътувам в тая посока ако може някой да каже прясна информация. Благодаря предварително!!!!!!Та, който има инфо, да сподели...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Колеги отдавна не съм писал във форума, но искам да отбележа, че подбалканския път е вече добър... Имаше до скоро ремонтни дейности до Елин Пелин - Софииско, пътят е отворен от около месец и не се заобикаля през селото, сложена е чисто нова настилка. Отсечката от Златица до АМ Хемус се ремонтира, НЯМА ДУПКИ!! Има машини и работници, но се надявам скоро да го завършат с изключение на прохода при Гълъбец... Там просто не знам кога ще го направят... няма маркировка от години, настилката не е чак толкова лоша, но през зимата се очаква да се отворят познатите ни дупки. Има пропаднала часто от пътя... шофирайте с повишено внимание в този участък.. инак останалото разстояние до Бургас е супер, караш и се кефишFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар