Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подбалкански първокласен път София - Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонтите между Казанлък и Гурково вече почти привършват.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Вчера минах маршрута Бургас - Карлово. Още има ремонтни дейности, всички мостове са направени на половина и през тях се минава еднопосочно. Казанлък - Сливен е все още неприятен и теъжък участък. Препоръчвам Ви да избягвате тази отсечка за сега
      FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

pakumba написа:
        развръзката- избрах да не минавам по подбалканския, а да си спестя задръстванията след Ст. Загора... така че добър маршрут Сф-Бургас е: Тракия- Ст Загора- Раднево- Ямбол_Средец_Бургас. Пътя е малко по-дълъг, но е хубав, без дупки. Единствено е задължително да има карта, че е доста увъртян. Толкова спокоен, че чак се притесних... няма бензиностанция, няма коли, нищо няма. Докати някои висят в задръствания на Петолъчката, там се кара 110-120
        Аз от кога ви говоря Разликата в километрите е малка, и то зависи къде отивате. Ако се спускате на юг от Бургас, то през горния маршрут може да ви излезе и по-близо, щото излизате директно от Меден Рудник на Созополските светофари. А иначе трябва да пресечете целия Бургас...Стара Загора - Раднево - Ямбол - Средец - Бургас - 187 кмСтара Загора - Нова Загора - Сливен - Бургас - 176 км

Коментар

и аз им говорех,че е добър избор,но те ме слушат,аз нали като се прибирах от Бургас към Хасково подобен маршрут избрах ,разликата беше,че не минавах през ямбол,защото ми идва далеч а през Тополоград
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Immortal написа:
            pakumba написа:
            развръзката- избрах да не минавам по подбалканския, а да си спестя задръстванията след Ст. Загора... така че добър маршрут Сф-Бургас е: Тракия- Ст Загора- Раднево- Ямбол_Средец_Бургас. Пътя е малко по-дълъг, но е хубав, без дупки. Единствено е задължително да има карта, че е доста увъртян. Толкова спокоен, че чак се притесних... няма бензиностанция, няма коли, нищо няма. Докати някои висят в задръствания на Петолъчката, там се кара 110-120
            Аз от кога ви говоря Разликата в километрите е малка, и то зависи къде отивате. Ако се спускате на юг от Бургас, то през горния маршрут може да ви излезе и по-близо, щото излизате директно от Меден Рудник на Созополските светофари. А иначе трябва да пресечете целия Бургас...Стара Загора - Раднево - Ямбол - Средец - Бургас - 187 кмСтара Загора - Нова Загора - Сливен - Бургас - 176 км
            Алтернативните маршрути са добре дошли при трафика, който изживях, но е твърде късно в моя случай видях поне 3-4 катастрофи с по 2 автомобила, за радост ударите им не са били тежки. Неспазване на дистанция по мое мнение и удър отзад. все пак към момента София - Бургас е препоръчително да не се минава през Карлово и Казанлък а по АМ Тракия

Коментар

Днес минах и през там. Местата на ремонтите са ужасни, асфалта срязан на хаотичен принцип, няма табели, указващи опасните места, абе общо взето - хаос! Чудих се не можели проклетият асфалт да не се реже перпендикулярно, пак си разбих новите носчи, мамицата им! (*(*&%(^@%(#)*&@)^$(&^$)#(*&$_)(*&$)(!@&^#*^!@%#&А по Бургас-Сливен карах с повишено внимание със скорост по ограниченията, което ме спаси от 2-3 челни удара, естествено най-фрапиращият беше с Гоуф3! Ей за това мразя всички Гоуфове!

Коментар

имам пътуване от Карлово до Варна след ден - два. като се прибера ще пусна актуално инфо за отсечката.

Коментар

slavy_ivanov написа:
                  имам пътуване от Карлово до Варна след ден - два. като се прибера ще пусна актуално инфо за отсечката.
                  Работи се колеги. Никакви табели и знаци за неравностите а такива има и то доста. Минах през една със 100 - лошо ми стана. Внимавайте!!!Също забелязах, че новия асфарт на места е 2-3 сантиметра дебел, положен върху стария, което значи, че на пролет уж новия път ще е вече с дупки СУПЕР!!!

Коментар

Сега да ви кажа днес какво ми се случи на участъка Казанлък - Гурково.Карам си аз зад лек автомобил ,а пред него товарен с полуремарке/ТИР/ наближаваме един от мостовете в ремонт като нашата лента не е в ремонт и знака е ,че ние сме с предимство.Насреща лек автомобил и ТИР навлизат без да ни изчакат.Водача на товарния автомобил пред мен спря насредата слезе заключи си кабината и започна да набира някой по телефона си явно КАТ защото виждаш ли този насреща не му да де предимство.Пълен цирк в комбинация с това ,че няма никакво присъствие на КАТ още повече се усложнява обстановката.

Коментар

Tornado написа:
                      Сега да ви кажа днес какво ми се случи на участъка Казанлък - Гурково.Карам си аз зад лек автомобил ,а пред него товарен с полуремарке/ТИР/ наближаваме един от мостовете в ремонт като нашата лента не е в ремонт и знака е ,че ние сме с предимство.Насреща лек автомобил и ТИР навлизат без да ни изчакат.Товарния автомобил пред мен спря насредата слезе заключи си кабината и започна да набира някой по телефона си явно КАТ защото виждаш ли този насреща не му да де предимство.Пълен цирк в комбинация с това ,че няма никакво присъствие на КАТ още повече се усложнява обстановката.
                      Абсолютно съм съгласен - цирка е пълен, всеки минава както му е удобно. Дано няма ивциденти докато отворят мостовете!!!

Коментар

скоро минавах целия маршрут. в началото след софия пътя е с огромни дупки и в тъмното едвам се виждат. имаше на места кратери по над 1м ширина и доста дълбоки. така е до златица. оттам нататък е песен. казанлъшките дупки най накрая са оправени, за сега и има ремонтни дейности само на 1-2 моста.

Коментар

В понеделник минавах участъка от Сливен до Гурково - все още мостовете не са оправени и на много места има стеснени участъци, където разминаването става по усмотрение, както е разказал Tornado. На първите няколко стеснения има знаци кой е с предимство, но по-нататък няма, а и няма хора, които да сигнализират кой преминава. Плюсът е, че в резултат на тези ремонти, няма почти никакво движение.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Де да бяха само стесненията... песен щеше да е.На много места последните слоеве асфалт не са изцяло свързани и има едни такива гадни качвания и слизания от по-висок асфалт на по нисък и обратно. Точно на такъв преход счупих картера на Делтата втория път Не мога да намеря логическа причина на уж завършен път, да се оставят 10 м несвързан асфалт и участъка да е с 15-20 см по-нисък...поне преходите да бяха по-плавни...

Коментар

Гурково - Казанлък останаха само два моста на които изчакваш.Познавам маршрута и вече вземам Търново - Казанлък за 1 час.

Коментар

Immortal написа:
                                Де да бяха само стесненията... песен щеше да е.На много места последните слоеве асфалт не са изцяло свързани и има едни такива гадни качвания и слизания от по-висок асфалт на по нисък и обратно. Точно на такъв преход счупих картера на Делтата втория път Не мога да намеря логическа причина на уж завършен път, да се оставят 10 м несвързан асфалт и участъка да е с 15-20 см по-нисък...поне преходите да бяха по-плавни...
                                съгласен съм с теб колега. има такива очастъци, няма знаци за тях и са опасни особено нощем! според мен пътя е направен съвсем по български, с една дума отвратителен! супер неравен и бес маркировка все още. как не се научиха тея нещастници да правят пътища незнам. тези вълнообразни участъци им давам живот една зима и догодина по това време ще са започнали да кърпят на 100%. настилката която е положена е много малка като дебелина, просто няма да издържи. дано не съм прав. Относно хаинбоаз - там е малко по добре работата, но само малко. отново има неравности, че дори и дупка успях да ударя и така от бюджета който е гласуван за тези участъци поне 30-40% са пребрани от свой хора и използваните материали са купувани пак от свой хора, съответно на съвсем нереални цени - пълен фарс, колкото да замажат на хората очите. ще видим какво ще направят и с отсечката баня-пловдив, скоято е в ремонт от половин година, едва ли ще е нещо по-различно. поздрави!

Коментар

Working...
                                X