Колеги ако някой има намерение да пътува от София към морето му препоръчвам да не използва подбалканския път. В участъка преди и след Казанлък пътя е нарязан в огромни участъци за да бъде кърпен и се получават огромни дупки в асвалта със ужъсно остри ръбове. Колите минават на първа през тях и се получават огромни опашки от бавнодвижищи се МПС-та. Използвайте алтернативни маршрути Дано съм Ви бил от полза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подбалкански първокласен път София - Бургас
Collapse
X
-
Ако си се включил по І-6 при Сливен в западна посока, не е все още ясно дали са свършили ремонтите западно от Сливен по същия път,имайки впредвид, че колегата е писал така:от София към морето... В участъка преди и след Казанлък
Коментар
-
Пътувах преди 2 дни Карлово - Сл.Бряг -Варна, но минах по доста заобиколен път, неисках да рискувам в отсечката Карлово - Сливени минах през Ст.Загора. При следващо ходене до Варна ще пробвам подбалканския, но с темпа на ремонтите които се извършват и мащаба им ми се струва, че пътя цяло лято ще е нарязан. Дано несъм прав ПС: Отсечката Карлово - Пловдив също е затворена за ремонтни дейности и пътя е отбит през Хисар.ПС: Незнам какво става с дупките около Челопеч. Ако някой колега има инфо, моля да сподели.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
slavy_ivanov написа:Пътувах преди 2 дни Карлово - Сл.Бряг -Варна, но минах по доста заобиколен път, неисках да рискувам в отсечката Карлово - Сливени минах през Ст.Загора. При следващо ходене до Варна ще пробвам подбалканския, но с темпа на ремонтите които се извършват и мащаба им ми се струва, че пътя цяло лято ще е нарязан. Дано несъм прав ПС: Отсечката Карлово - Пловдив също е затворена за ремонтни дейности и пътя е отбит през Хисар.ПС: Незнам какво става с дупките около Челопеч. Ако някой колега има инфо, моля да сподели.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:slavy_ivanov написа:Пътувах преди 2 дни Карлово - Сл.Бряг -Варна, но минах по доста заобиколен път, неисках да рискувам в отсечката Карлово - Сливени минах през Ст.Загора. При следващо ходене до Варна ще пробвам подбалканския, но с темпа на ремонтите които се извършват и мащаба им ми се струва, че пътя цяло лято ще е нарязан. Дано несъм прав ПС: Отсечката Карлово - Пловдив също е затворена за ремонтни дейности и пътя е отбит през Хисар.ПС: Незнам какво става с дупките около Челопеч. Ако някой колега има инфо, моля да сподели.Fiat Brava 1.6 16v
Коментар
-
victor5 написа:Atanas71 написа:slavy_ivanov написа:Пътувах преди 2 дни Карлово - Сл.Бряг -Варна, но минах по доста заобиколен път, неисках да рискувам в отсечката Карлово - Сливени минах през Ст.Загора. При следващо ходене до Варна ще пробвам подбалканския, но с темпа на ремонтите които се извършват и мащаба им ми се струва, че пътя цяло лято ще е нарязан. Дано несъм прав ПС: Отсечката Карлово - Пловдив също е затворена за ремонтни дейности и пътя е отбит през Хисар.ПС: Незнам какво става с дупките около Челопеч. Ако някой колега има инфо, моля да сподели.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
да възродя малко темата- има ли някой инфо как е пътя - последно май месец минавах до пирдоп и около челопеч беше кофти, ама все пак се минаваше с малко внимание... инатересува ме основно качеството на пътя сф- пирдоп-сопот-казанлък- сливен-ямбол-средец-бургас?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:да очаквам ли задръствания по тези ремонти? в такъв случай дали сф-плд-стара загора- раднево -ямбол-средец-бургас е по-добрия избор? притеснявам се основно от задръствания покрай бургаските мероприятияFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
pakumba написа:да възродя малко темата- има ли някой инфо как е пътя - последно май месец минавах до пирдоп и около челопеч беше кофти, ама все пак се минаваше с малко внимание... инатересува ме основно качеството на пътя сф- пирдоп-сопот-казанлък- сливен-ямбол-средец-бургас?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
развръзката- избрах да не минавам по подбалканския, а да си спестя задръстванията след Ст. Загора... така че добър маршрут Сф-Бургас е: Тракия- Ст Загора- Раднево- Ямбол_Средец_Бургас. Пътя е малко по-дълъг, но е хубав, без дупки. Единствено е задължително да има карта, че е доста увъртян. Толкова спокоен, че чак се притесних... няма бензиностанция, няма коли, нищо няма. Докати някои висят в задръствания на Петолъчката, там се кара 110-120Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар