В неделя (31.05) си пътувах от София до Плевен и забелязах, че монтират нещо до бензиностанцията на Лукойл (посока София)... На връщане видях, че това е една кутия с два кръгли отвора отпред, насочена косо към пътя. Имам предположения, че е камера с радар, но не съм сигурен. Някой знае ли нещо по въпроса?П.П. Едва сега се сещам да пиша за това, защото имах други грижи и просто ми е изхвръкнало от ума. За всеки случай - внимавайте като минавате оттам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камера с радар на АМ"Хемус"?
Collapse
X
-
Re: Камера с радар на АМ"Хемус"?
karloson написа:В неделя (31.05) си пътувах от София до Плевен и забелязах, че монтират нещо до бензиностанцията на Лукойл (посока София)... На връщане видях, че това е една кутия с два кръгли отвора отпред, насочена косо към пътя. Имам предположения, че е камера с радар, но не съм сигурен. Някой знае ли нещо по въпроса?П.П. Едва сега се сещам да пиша за това, защото имах други грижи и просто ми е изхвръкнало от ума. За всеки случай - внимавайте като минавате оттам
Коментар
-
ls1 написа:Аз пък предлагам във всеки случай да внимават навсякъде.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
...
ls1 написа:Аз пък предлагам във всеки случай да внимават навсякъде.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Какво лошо има в това да се внимава навсякъде?! Трябва ли в тая и в оная точка да внимаваме, и то забележи, не да не се блъснем - а да не ни напишат акт, а в останалото време да сме джигити? И да, на прав път с 50 платна и нов асфалт виждам табела 40 - и смъквам на 40, без задължително да търся с очи защо аджеба да намалям и това дали не посяга на свободата на личността ми.От 80 до 40 се намаля много лесно. В краката си имаш 3 педала, спираш да натискаш десния и леко натискаш средния. Отминаваш бензинстанцията, давайки възможност на всеки един излизащ от нея да се включи без да хвърля боб дали няма да долетиш отнейде. И готово. Как да не съм контра бре човек. Теб харесва ли ти движението в България? Ако някой се орепчи че намалил до 110 щото май имало радари - защо да не му кажа, че не е прав? Ако някой е карал с 200 и се е размазал по асфалта - защо да не кажа че няма мозък в главата? Какво очакваш, аплаузи?
Коментар
-
...
Е, аз исках само да "присветна с фаровете" и да предупредя - нито съм се орепчил, нито пък карам с 200. И все пак обърнете внимание, че става дума за магистрала - какви 80, какви 40... Мисля, че там няма ограничение и скоростта си е максимално разрешената - 130км/ч. Все пак утре ще пътувам пак и ще обърна повече внимание. На всички безгрешни желая безсмъртие!Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
-
Карлосон, отговора ми беше към Паралеса, извинявай че не го уточних.Няма безгрешни. Но не бъркай грешката с умишленото. Едно е да караш с 90, да си изтървеш крака и да качиш на 100 и в момента в който се усетиш пак да смъкнеш на 90, друго е да караш със 120 прекрасно наясно със скоростта си.
Коментар
-
...
На всеки се случва да се увлече, да се заплесне, да натисне повечко педала на газта - било то умишлено или не... Ако жената е до мене, добре - тя ме сръчква в ребрата като съм се увлякъл и ми е, както аз и викам - втората спирачка. Но като я няма, тази камера (акое камера) ще ми е спирачката, както и ограниченията на тунелите (особено след "Правешки ханове" много се залагат бурканите)... Не съм рисков шофьор, но и без да съм такъв - не мога да се закълна, че съм изряден и никога нищо не нарушавам. Контрола създава дисциплината...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
-
ls1 написа:Какво лошо има в това да се внимава навсякъде?! Трябва ли в тая и в оная точка да внимаваме, и то забележи, не да не се блъснем - а да не ни напишат акт, а в останалото време да сме джигити? И да, на прав път с 50 платна и нов асфалт виждам табела 40 - и смъквам на 40, без задължително да търся с очи защо аджеба да намалям и това дали не посяга на свободата на личността ми.От 80 до 40 се намаля много лесно. В краката си имаш 3 педала, спираш да натискаш десния и леко натискаш средния. Отминаваш бензинстанцията, давайки възможност на всеки един излизащ от нея да се включи без да хвърля боб дали няма да долетиш отнейде. И готово. Как да не съм контра бре човек. Теб харесва ли ти движението в България? Ако някой се орепчи че намалил до 110 щото май имало радари - защо да не му кажа, че не е прав? Ако някой е карал с 200 и се е размазал по асфалта - защо да не кажа че няма мозък в главата? Какво очакваш, аплаузи?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
...
Днес минах пак оттам - май си е камера. Няма ограничение на скоростта. Но освен това видях, че са сложили камери на входовете и изходите на тунел "Правешки ханове". На другите тунели не забелязах да има, което не значи, че нямаFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар