Правят ,,Качица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътен възел - Велико Търново
Collapse
X
-
coolboby написа:Макет е. Практикер е на по-високо ниво и табелата е висока, а на снимката не е така. Също така в горната лява страна на снимката има някаква табела или нещо подобно в червен цвят, което изобщо го няма!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
fuoco написа:Предимството ще усетим когато няма трафик, а иначе светофарите можеше да светят червено.Другото предимство евентуално би било ускоряване на пропускливостта на кръстовищата и справедливото и разпределение между входовете им.Най-вероятно ще е за добро, най-малкото настилката ще е нова.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Това е пълна идиотия, което се прави в момента...Днес четох, че автоусите към зоната няма да могат да взимат острия наклонен завой. Друго неприятно е, че идващите от зоната в посока на дясно към Победа отново ще чакат много. На всичкото отгоре като гледах как се прави, изсипа се чакъла, заравни се и не се остави никакво отводняване, при по-големи дъждове ще става езеро.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
извинявам се, не знам имената ни на кварталите, ни на пътния възел, интересува ме това ли е пътя,по който преди минаваше Сф-Варна и заради ремонта ме караха д аобикалям през Чолаково? Много ми писна вече от този ремонт, то през чолаково са бахти дупките, а през града не е много по-добре честно казано, а през деня губи доста време.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Минавай по булевард България, докато го пуснат.Асфалтирали са втория кръг, работи се по подхода към Краков, останалите са долу горе готови, но шахтите в целия строеж стърчат заплашително нагоре с 10-на 15 сантиметра, сигурно ще има плавен локален преход около тях до височината им.Малко остава като гледам, но докато тежките машините се използват за забавление на децата на някакви дебелаци с джипове, вместо да се работи по обекта, предстои още да обикаляме около възела.
Коментар
-
pakumba написа:извинявам се, не знам имената ни на кварталите, ни на пътния възел, интересува ме това ли е пътя,по който преди минаваше Сф-Варна и заради ремонта ме караха д аобикалям през Чолаково? Много ми писна вече от този ремонт, то през чолаково са бахти дупките, а през града не е много по-добре честно казано, а през деня губи доста време.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:pakumba написа:извинявам се, не знам имената ни на кварталите, ни на пътния възел, интересува ме това ли е пътя,по който преди минаваше Сф-Варна и заради ремонта ме караха д аобикалям през Чолаково? Много ми писна вече от този ремонт, то през чолаково са бахти дупките, а през града не е много по-добре честно казано, а през деня губи доста време.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар