Леле мале. Пуснете една схема че..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътен възел - Велико Търново
Collapse
X
-
Колеги не се притеснявайте,умишленно днес въртях няколко пъти,ако се спазват предимствата няма да има проблеми,не ви трябват схеми,минава се лесно Но изникна и у мен въпроса,еей за тая простотия ли отидоха толкова много пари,безумие в чуждите очи и вероятно дооста пълни джобове с откраднати средства!!!Ето какви видях аз и фотоапарата ми днеса ето това,би следвало да е зоната за пешеходци,хахахахаПешеходните зони ги няма,пешеходците да внимават,защото за тях ще е страшно....градинките,които са планирани,вероятно така и ще си останат купчина пръст...но поне са прясно изорани,мога утре да си насея картофки и доматки тамex.Мареа ТД100
Коментар
-
Re: Пътен възел - Велико Търново
Румен_Хинчев написа:Не сей нищо Paralesa ... :D Ще ти гепат сятотоВ Букурещ , ако беше отишъл щеше да видиш каква красота е в тия т.н. острови.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Пътен възел - Велико Търново
Браво за клипа , Paralesa !Само че тия хора защо упорито продължават да не слагат табелите с направленията отгоре върху платното .Тия табели встрани са уязвими и лесно могат да бъдат закрити от камион или някой хукнал по главния път трактор.Да сме живи и здрави , че да доживеем италианските и немски естакади.Здраве на всички !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Браво за клипа , Paralesa !Само че тия хора защо упорито продължават да не слагат табелите с направленията отгоре върху платното .Тия табели встрани са уязвими и лесно могат да бъдат закрити от камион или някой хукнал по главния път трактор.Да сме живи и здрави , че да доживеем италианските и немски естакади.Здраве на всички !
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Браво за клипа , Paralesa !Само че тия хора защо упорито продължават да не слагат табелите с направленията отгоре върху платното .Тия табели встрани са уязвими и лесно могат да бъдат закрити от камион или някой хукнал по главния път трактор.Да сме живи и здрави , че да доживеем италианските и немски естакади.Здраве на всички !ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар