Здравейте!Последните ми наблюдения относно строящият се пътен възел в града на улица Магистрална показват, че е отворена много интересна част за преминаване по западното кръгово движение (от общо две, които са по план).Идвайки от Мола, или от западния възел можете да завъртите по кръга в обратна посока на движение, спрямо нормалната (подходът и изходът от кръга са двупосочни и доста тесни за такива цели), и да излезете на Габровски в посока автогарата и кръговото към улица 36-та.Забранено е, до колкото ми стана ясно, минаване през възела в посока изток-запад.От двете кръгови движения, през които ще се минава, западното от доста време е готово, както като път, така и като "съдържание" вътре в кръга.Забелязах, че и тротоарите около градинката са готови.По мои наблюдения се строи отсечката между двата кръга, а източният е в доста начална фаза.Ето и скорошна информация по въпроса:PS: забелязах една интересна схема-план на проекта с означения на предимствата, която бих се радвал да намеря в цифров вид.Най-важното, което ми стана ясно е, че в кръговете ще се влиза без предимство, както на 4-ти километър, но с лента по-тясно вътре.Ако някой случайно може да намери схемата, ще се радвам да я пусне тук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътен възел - Велико Търново
Collapse
X
-
coolboby написа:Очаквах да го изпипат и да го направят перфектно, а те ще си оставят рацете.Отсечката светофара на болницата посока ул.Краков ще бъде двупосочна. Затварят дясната лента по ул.Краков към светофара.Мястото вече има маркировка от 1-ви Май влиза в действие!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Не, едва ли ще е 6 часа, мисля, че по схемата влизането от всички страни беше без предимство - от всички страни по равномерно един вид ще се влиза.Иначе за Краков още не мога да си го представя, утре на място ще проверя как е положеннието Тук по Черни връх е нещо подобно със стеснението, иначе.
Коментар
-
paralesa написа:е сега вече си еба мамата...без светофар и само едната лента,нямам никакво намерение някмой да ме отнесе там,от тук нататък само по България
Коментар
-
не ти требе да минаваш утре от там,днес минах два пъти,първия още се правеше и беше кочина,разпилени мантинели,объркани шофьори и суетящи се работници,но инъче ако се абстрахираш всичко както досега...е да но на връщане вечерта вече бе направено и се връщах от магистрална към краков...е няма такъв калабалък!!! Първом няма НИКАКВИ ЗНАЦИ,дано сложат! Второ никой съответно не знае кой е с предимство(по пътя на логиката с предимство е пътя от магистрална към краков от там нататък правилото на дясно стоящия,но явно има хора мислещи другояче или са учили друг правилник...карам си смело,уж съм с предимство и един спира на 2 метра от мен,влязъл в кръстовището,а през това време друг ме изпреварва отдясно,как не се удариха,магия имаше някаква :D Абе общо взето според очакванията-ХАОС!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
В Търново "шофьорите" масово не знаят правилата за движение в кръгово кръстовище. Има едно на Пишмана пред старческия дом, където всички влизат в кръговото, сякаш са с предимство. Карат по някакви неписани правила, че уж идват по главен път (няма знак) и не еб*ват знаците за кръгово. Освен някога там да е имало знаци за предимство и да карат всички по спомениКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:В Търново "шофьорите" масово не знаят правилата за движение в кръгово кръстовище. Има едно на Пишмана пред старческия дом, където всички влизат в кръговото, сякаш са с предимство. Карат по някакви неписани правила, че уж идват по главен път (няма знак) и не еб*ват знаците за кръгово. Освен някога там да е имало знаци за предимство и да карат всички по спомени
Коментар
-
simeon3000 написа:В Търново "шофьорите" масово не знаят правилата за движение в кръгово кръстовище. Има едно на Пишмана пред старческия дом, където всички влизат в кръговото, сякаш са с предимство. Карат по някакви неписани правила, че уж идват по главен път (няма знак) и не еб*ват знаците за кръгово. Освен някога там да е имало знаци за предимство и да карат всички по спомени--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
да повъзродя малко една позабравена тема,някой да има на идея тая шитня по строежа на възела кога ще приключи???Щото взе да ми писва за пишмана да минавам през зоната(дупки и селяни през сантиметър) или презкръстовището на оборище със софийския път,там пък шахтите високи една педя ,да не говорим за третия маршрут,през България и край метро,там откак минава софийския трафик пътя стана АДНяма ли най-сетне да приключи тая простотия,разкопаха всичко и дотам,май цялата лудост беше ,за да имат предтекст да си положат тръбите под пътя и после кво? Всичко разкопано,ситуация като след война,нямам думи,докога това? Някой има ли идея?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Наистина станаха големи задръствания, особено по улицата до детската градина в триъгълника, където минава София - Варна в момента.Абсурдно дълги са, защото завършват със стоп в източна посока.Иначе за пътния възел чух, че парите били насвършили и търсят още пари за завършването??!!Дано да не е вярно.
Коментар
-
coolboby написа:Аз когато трябва да мина от там, минавам улицата над Ем.Станев и по-лесно се включвам а и няма колони а и е не е на бабуни.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар