здравейте, искам да споделя със вас за една невероятна дупка на моста на бакърена фабрика в посока към Надежда. Тези дни минавах от там с пунтото и понеже се изкачваш и набираш повече скорост беше тъмно, насрещното движение те заслепява и не виждаш нищо, но за късмет са ми добри спирачките и гумите и я избегнах без последствия. За жалост колегата зад мен с кадета я нацели и му падна двигателя моя съвет е да внимават тези които минават по този маршрут!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дупка до дупка
Collapse
X
-
blondy_driver
Вече ги позапълниха, но си личи ниското качество на асфалта, който са наливали Не бива да очакваме дълготрайни резултати.
Коментар
-
blondy_driver написа:Вече ги позапълниха, но си личи ниското качество на асфалта, който са наливали Не бива да очакваме дълготрайни резултати.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Ако някой от нас пътува по бул.Тодор Александров посока-центъра и иска да завие надясно по ул.Одрин(след пазарчето) то той трябва да бъде много внимателен.Там го чака една МНОГО голяма дупка.Не бях минавал оттам близо 2 месеца и днес останах шашнат.Някоя кола като нищо може да влезе в нея до средата на гумите.Не стига,че е дълбока ами е и широка почти на половината от пътя.Така че или ще си потрошиш предницата,или ще се удариш в насрещните(ако се опиташ да я избегнеш).
Коментар
-
blondy_driver
Fiat 127 написа:Колеги бъдете внимателни като минавата по бул. Тодор Каблешков на около 150м след Била посока Гоце Делчев. Има страхотни дупки в двете платна и е като слалом на олимпиада. Избягвайте го този път ако можете.
Коментар
-
Колеги внимавайте за сериозни дупки в района бул. Ал. Малинов на 20 метра след спирката на автобусите на 43 блок жк Младост 1 в посока Деница. Дупката е огромна и е по средата на пътното платно. Може да се избегне крайно в дясно или ляво. Също и голяма дупка по бул. Д.Николаев по посока Ст. Гара в средната лента малко след изхода на тунела /под кръстовището с бул. Мадрид до гара Подуене/ до сградата на Бързаков кидс.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар