Бъдете внимателни когато шофирате, защото има доста непочистени заледени места. Внимавайте особено когато наближавате пешеходни пътеки. Тротоарите НЕ са почистени (както винаги) и се съсдава РЕАЛНА опасност някой пешеходец да се подхлъзне и да падне на пътното платно! Това го казвам от личен опит, защото днес претърпях близка среща с предната броня на колега с Пунто. Добре,че не караше много бързо. Минавайки по пешеходната пътека ме изблъска някакъв """"" и се озовах на платното. Спомням си само как се обърнах и видях спрялото на сантиметри от мен Пунто. Благодаря все пак на колегата, че поне спря.П.С. Знам. че темата не е за тази секция, но в нея се "ровят" повече потребители. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте със заледените участъци на пътя и по тротоарите
Collapse
X
-
Внимавайте със заледените участъци на пътя и по тротоарите
karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във FacebookЕтикети: –
-
...
Тази сутрин в София имаше доста двойки коли, които седяха напреки на улиците, леко чукнати тук-там и чакаха КАТ... Така че - карайте внимателно. Последната сцена - в "Хаджи Димитър" до последната спирка на тролея - бял Фиат Брава и Пасат... Дожаля ми за фиатчето, макар че пасата имаше повече щети, доколкото видях...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
-
Информация от сайта на БТВ:Затворен е международният път София - Истанбул на територията на Хасковска област. Не се допускат коли и в отсечката Хасково -Стара Загора, през Димитровград. ТИР се е обърнал на пътя Хасково-Симеоновград и е препречил пътното платно.Верижни катастрофи във Велико Търново затвориха много улици в града. В София някои линии на градския транспорт са почти напълно блокирани заради поледицата.Поради заледяване в област Ямбол от 8.30 ч. всички пътища в региона временно са затворени за движение. От общината уточниха, че е спряно движението в града, докато улиците и тротоарите бъдат опесъчени. (Това според мен не е вярно - колите си вървят по улиците)В Русенско затворените пътища са от разклона "Две могили" до Полски Тръмбеш, от Лом и Черковна до Бяла, от Кривина до Нов град, от гара Бяла до Караманово, от Две могили до Борово и Бяла, Пиперково - Нов град, Ценово - Обретеник, пътят Две могили-Широково-Острица.Градският транспорт и такситата в Стара Загора не се движат заради поледицата. От спешното отделение в града съобщиха, че всички лекари и сестри са на работното си място, но шофьорите не могат да изкарат линейките от гаражите заради това, че улиците не са опесъчени. екарите призоваха гражданите да търсят тяхната помощ само в неотложни случаи.Тази сутрин е имало затруднения в движението по главния път Плевен-Русе в района на село Козар Белене.Само автобусите за Белоградчик пътуват по междуселищните линии в област Видин, съобщиха от местната "Гражданска защита". Останалите автобусни линии в региона са спрени поради заледените пътища и усложнената обстановка. Редовно се изпълняват автобусните линии до останалите градове от страната.Автобусите, които е трябвало да заминат тази сутрин от автогарите в Монтана и Лом, също са спрени заради поледиците.
Коментар
-
Колеги имате ли информация какво е положението по пътя София - Пловдив, че днес може би ще ми се наложи да пътувам!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
naskobg написа:По телевизията казаха, че магистралата е чиста.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Тази сутрин, стигнах до работа абсолютно безаварийно, паркирах и щом слязох и направих две крачки, разтресох целия бизнес парктака се тропосах, че изплаших някаква женица минаваща наоколо...
За справка - 193см - 95кг
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Tornado написа:Заледяването не пречи толкова много колкото недобросъвестните водачи които спират безразборно навсякъде.Пешеходците също пречат като пресичат където им падне.Колежката ми пък изобщо не се появи, щото по път за работа паднала и си счупила... носа!Са с риск колежките да ми отимат кътник, ама това само на една жена може да се случи...Как може да допуснеш да се изсипеш на нос...Ми то една тараба да пусна с по-голяма фиеста ще падне
Не че аз не минах без произшествия.Ама се изтресох с жар и грация - краката ми паднаха последни! :D
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар