Отнася се за тези , които минават през Велико Търново от СФ към Варна и обратно. Следващите 1-2 години ще бъде използван обходен маршрут през квартал "Чолаковци" и "Индустриална зона", който преди моста на р. Янтра може да ви изненада с много остър завой, неподготвените за този пътен участък често уцелват бетонния стълб. Спазвайте ограничението, за да пазите и себе си, а и заради многото патрули на КАТ, които се забелязват в участъка. През ноща пътя не е осветен(за сега), а много често има хора, които вървят по пътя и са предпоставка за ПТП. Очаква се маршрута минаващ директно през града да бъде затворен до ден или два, въпреки че беше планувано за днес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте през В. Търново
Collapse
X
-
Re: Внимавайте през В. Търново
van_dal написа:Отнася се за тези , които минават през Велико Търново от СФ към Варна и обратно. Следващите 1-2 години ще бъде използван обходен маршрут през квартал "Чолаковци" и "Индустриална зона", който преди моста на р. Янтра може да ви изненада с много остър завой, неподготвените за този пътен участък често уцелват бетонния стълб. Спазвайте ограничението, за да пазите и себе си, а и заради многото патрули на КАТ, които се забелязват в участъка. През ноща пътя не е осветен(за сега), а много често има хора, които вървят по пътя и са предпоставка за ПТП. Очаква се маршрута минаващ директно през града да бъде затворен до ден или два, въпреки че беше планувано за днес.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
coolboby написа:Днес в пик час беше адската лудница..направиха ми сандвич и щяха да ме смачкат отпред и отзад.На това кръстовище на хлебозавода вече има светофари.Търновци внимавайте на кръговото на Телферите...там така щях да се изшия...променено е предимството и вече има островчета.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Само за няколко секунди изображенията ще се появяват на принтерите в управленията на КАТ. След това нарушителите ще бъдат привиквани, за да си платят глобите.Как ще стане това за тези които са преминаващи само и не са с Търновска регистрация?Другото което ми дойде на ум е загубата на двете бензиностанции на ОМВ.С колко ли ще им падне оборота?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Във връзка с ремонтите да попитам - откъде може да се влезе на бензиностанцията на Шел, че оня ден от обикаляне така се бях подредил без бензин, че се принудих накрая да заредя на ОМВ. Да не би за тези две години ремонт Шел да я закрият, или преместят някъде другаде? А ОМВ трябва да са доволни, защото никога преди при тях не е имало такива опашки, както сега.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
pakumba написа:а обиколен път има ли? нещо по-хитро, макари по-дълго?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар