в бургас всичко е мокро.. как е в момента велико търново, че момата ми пътува натам през котел??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Яки валежи и пътищата станаха ад!
Collapse
X
-
Dimo_J написа:в бургас всичко е мокро.. как е в момента велико търново, че момата ми пътува натам през котел??now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ситуацията във ВТ е още по-зле от сутринта. Снегът е към 50см. и то защото се топи, иначе можеше да е много повече. Улиците се чистят отгоре-отгоре като изключим главната, която е горе-долу добре. Тротоарите са ад през ноща ще замръзнат и ще стане красота. Тировете мръсни запушват много от пътищата, заради неблагоразумието си да карат без вериги, въпреки че и те не спасяват понякога, ето и снимки:--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Вчера идвах в Търново-г/д главните улици разчистени, но на Арбанаси е направо ад(то там само богаташи с джипове, не им трябва снегорин).Докато се прибирах към Габрово се разминах с 1 голф със смачкана муцуна....по нататък-крива мантинела, някъф безсмъртен с лада изпреварваше с над 100 км.Абе откачена работа зиматаТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Ето пътната обстановка , такава каквато е според СБА http://www.uab.org/roads/Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
coolboby написа:Някой да има настояща информация пътя от Габрово към В.Търново как е? Защото баща ми пътува от Севлиево за Търново, но минава през Габрово, защото пътя В.Търново-София е затворен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Велико Търново: Десетки ТИР-ве са блокирани от 24 часа малко преди Хаинбоаз20 февруари 2009 | 21:26 | Агенция "Фокус"Велико Търново. Във Великотърновска област ситуацията по пътищата остава сериозна, съобщават слушатели на Национална радиоверига ,,Фокус--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар