Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Яки валежи и пътищата станаха ад!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    По младите не си спомнят ама едно време снега се РИНЕШЕ в единия край на платното и после се товареше на камиони и се изнасяше извън града.Сега обикалят някакви камиони с вдигнати гребла и ръсят само луга.А едно време какви снегове валяха ... вчерашните 10-15 см били много ...
    колега не се обижади ама с репликата Едноооо Времее...... заприличваш на някои 60-70 стареца иначе и в банкя не е кои знае колко зле (ние сме си свикнали :D )по центъра е що годе добре 2-4см.снягама краините кв. по 15-20см еее тва не е болка за умиране ПП:веригите на пунтака и няма равен
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Ами извозването с камиони още го практикуват,поне предишни години съм виждал,даже съм виждал да изливат снега в канала,примерно на сточна гара.Това обаче с почистването на тесните улички не си го представям.Повечето са толкова тесни ,че си има реална опастност да пострадат паркираните коли.Може би ще станем и ние някога бяла държава и ще си има някакви специялни машини дето да могат да се завират.Пък дотогава...то и да почистят от долу лъсват само дупки...

Коментар

Аз съм от Благоевград и съм горе-долу доволна!Почистват се и малките улички ,което много ме изненада ,с едни малки снегоринчетаАз пък искам да са си бели улиците - така е по-забавно !Много ми е готино да карам на такива условия.А сега малката ми сестра е на село и аз не мога да ида да я прибера ,защото там снегорин нема шанс да мине скоро,а е ж планината и пътя е прекрасен простоооо....Как може да не се изчисти там бе?!?Има стари хора ...ако нещо стане край ...нема мърдане...Безотговорно е това!Ужасия!Няма нужда да се подчертава целият пост.Атрибутите на шрифта се ползват за подчертаване на някоя част от него.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

малки те улици

Околовръсното е ад има закъсали тирове за София по малките улици между блоковете няма минаване там където се е заледило от предишния снягза всякъкви БМВ /що така не вървят тези коли а и собствеиниците им само дават газ и те още повече се окопават/е Пунтото си намери мястото в градината направи си и коловоз
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

баси пързалката бееееегайййййййййй, че идвааааааааааааам...п.п. тва за Бургас - Сл. Бряг или поне частта Бургас - Сарафово...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Вчера на разклона за летището беше АД.Ама буквално. Автобусите бяха спрели на кръстовището и не можеха (явно) да се качат по наклона нагоре от сняг.И един тир с тях. Адското задръстване. Едвам минахме и надолу към 4 километър.Там същата работа...Толкова задръстване не бях виждал.Един час до хладилника с кола.

Коментар

Вчера във В.Търново посока кв. "Чолаковци" към телферите беше закъсал един тир, а други 5-6 бяха спрели на разстояние преди баира на спирката където е по-широко. Това тираджиите са много нагла нация как не ги е срам да карат със изтъркани летни гуми, върви ги разбери, ама на тях не им пука защото при сблъсък ще оцелеят, докато при удар с кола хората ще са на кайма.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                  Това тираджиите са много нагла нация как не ги е срам да карат със изтъркани летни гуми, върви ги разбери, ама на тях не им пука защото при сблъсък ще оцелеят, докато при удар с кола хората ще са на кайма.
                  Не обвинявай шоферите защото и те си имат началници.След като не ти обурудват машината за сезона какво ще направиш няма да караш ли няма ама нямаш и заплата.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да, това за ТИРаджиите е точно така.Обикновено в 99% от случаите ТИРовете са собственост на фирми. Каквото ти дадат - това караш, Изтъркани гуми - изтъркани гуми. Кат нещеш да караш - и други чакат след тебе. Отделно дето ги карат да претоварват камионите над допустимия товар... мой познат се махна от една такава фирма точно за това.Аз за това заобикалям ТИРовете отдалеч

Коментар

Tornado написа:
                      van_dal написа:
                      Това тираджиите са много нагла нация как не ги е срам да карат със изтъркани летни гуми, върви ги разбери, ама на тях не им пука защото при сблъсък ще оцелеят, докато при удар с кола хората ще са на кайма.
                      Не обвинявай шоферите защото и те си имат началници.След като не ти обурудват машината за сезона какво ще направиш няма да караш ли няма ама нямаш и заплата.
                      Според мен тираджиите не са виновни понеже пътуват по цяла европа и на всякъде чистат на време освен ако не е някаква адска снежна буря тогава колкото и да са подготвени не става.А ние тука падне малко сняг стане студено и всичко лед е дали го има в някоя бялдържава
                      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Отново пътищата станаха ад Следкато една седмица медиите тръбиха, че ще има сериозни снеговалежи общините отново са неподготвени. Центъра на Велико Търново е заринат от сняг и няма кой да почисти освен колите, които се движат по пътя. И отново е пълно с идиоти, които са тръгналис износени гуми и в момента има задръствания на няколко основни пъя с наклон. В разстояние от 5-6км. видях само 2 снегорина и 2 сеялки, които вървяха празни. Аман от тази тъпа държава.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                          Отново пътищата станаха ад Следкато една седмица медиите тръбиха, че ще има сериозни снеговалежи общините отново са неподготвени. Центъра на Велико Търново е заринат от сняг и няма кой да почисти освен колите, които се движат по пътя. И отново е пълно с идиоти, които са тръгналис износени гуми и в момента има задръствания на няколко основни пъя с наклон. В разстояние от 5-6км. видях само 2 снегорина и 2 сеялки, които вървяха празни. Аман от тази тъпа държава.
                          А, ами то и в ръсе е такова положението. Пътищата неразринати, тротоарите - заснежени и мръсни. Абе снега пак ни изненада. А за пътуващитет колеги от и към русе - пътят РУСЕ - БЯЛА е ЗАТВОРЕН. Някой да не остане изненадан неприятно.Лек път и Умната с ГАЗ-та
                          Fiat Barchetta - Pininfarina limited edition

Коментар

В Пловдив снегорини не вървят от 6 часа... преди това бяха поизчистили, но пак навалява... през кръстовището на сточна гара минавайте само в крайни случаи защото ще си почакате И ако не ви е спешно излизане по добре си стойте в къщи
                            Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                            Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

В Павликени е ужас 50-60 см сняг.Една камара закъсали коли, аз закъсвах три пъти понеже се наложи да спирам и да помагам на колеги и когато те тръгнат аз се качвам и няма мърдане .Малко преди работа закъсах на ляв завой и баир и бум в пряспата и до там.Поглеждам нагоре всичките ми колеги се намотали и няма мърдане.Помогнахме си и прибрахме 10-на коли под навес и въобще нямам идея как ще се прибираме после.В града е истински ад, да не говоря за крайните квартали в какво сътояние са , съжалявам че дори изкарах колата от гаража след 1 час борба със снега и закъсването ми пред дома......нямам думи.Даже не трябваше да мърдам и да отида на работа.Безобразие от страна на общината и организация за почистване!!!
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

От както съм без кола,откривам,че градския си има предимства :D (когато е отоплен де). Освен това Витоша е побеляла цялата и ми харесва.

Коментар

Working...
                                X