Днес си пообикалях доста из ВТ и какво да видя : изкъртени шахти, клони по пътя, камъни колкото юмрука ми по кръстовищата, навсякъде кал и мизерия и всичко е спокойно никой не си помръдва дупенцето да вземе да поизчисти да затворят шахтите, няма, а ние да се надяваме, че няма да попаднем в някоя яка дупка, щото да ни е яко дупето после. Нямах възможност да снимам нагледни материали, но смятам че не е гледка която виждаме за сефте. И в крайна сметка за какво плащаме данъци
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Яки валежи и пътищата станаха ад!
Collapse
X
-
във Варна е ок...тази вечер мернах няколко снегорина из града да върлуват...незнам как е пътя към Добрич...сутринта имаше навявания...имено благодарение на тях замалко да се разделя със фиатката а недай си боже и с нещо друго, но както и да е живи и здрави карайте внимателно...със скорост съобразена със зимните условияRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Как бе всеки ден като излезна и виждам снегопочистващи машини по няколко!! А кварталните улички са задължение на хората, аз пред нас съм си изчистил въпреки че живея почти в центъра!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
И тук главните улици са що годе в прилично състояние,виждат се снегорини,къде къде по -зле е било.Но за малките вярно лек няма.Или някакви специални машини,малогабаритни трябват или ръчен труд ,което е невероятно.А положението е тежко,щото зимата стана сериозна.Лятото си спомням по Витошка(есента) видях едни машини ,точно с малки размери,се опитваха да чистят улицата с променлив успех.Бяха излезли събота рано сутрин явно с надеждата да няма паркирали коли(каква утопия) и не им се получаваше много.
Коментар
-
SHB написа:Аз незнам как ще мине снегорин по вътрешнокварталните улици.Къде толкова място?А пък и после няма да можеш да си извадиш колата от снега.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар