Да вметна и аз.Преди една седмица минах по този маршрут.Ремонтите от Бургас до Средец са започнали,също и от Елхово към Бургас има 15 км в ремонт През Тополовград не минавайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За пътуващите към/от морето С.Загора-Бургас
Collapse
X
-
В Петък вечерта минавах по маршрута отново - пътят доста се е разбил....тоест няма дупки, но тези неравности - асфалта е потънал навсякъде....като цяло доста по-бавно се пътува от миналата година, но пак е за предпочитане в най-натоварените часове....лошото е, че колата бая се разкапва по тоя път...особено ако е натоваренаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:В Петък вечерта минавах по маршрута отново - пътят доста се е разбил....тоест няма дупки, но тези неравности - асфалта е потънал навсякъде....като цяло доста по-бавно се пътува от миналата година, но пак е за предпочитане в най-натоварените часове....лошото е, че колата бая се разкапва по тоя път...особено ако е натоваренаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
В събота ще пътувам до Черноморец.И тъй като не ми се минава по царския път,мисля да мина Ст.Загора - Елхово - Бургас - Черноморец.Някой има ли прясно инфо дали пътят е в ремонт ? :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:В събота ще пътувам до Черноморец.И тъй като не ми се минава по царския път,мисля да мина Ст.Загора - Елхово - Бургас - Черноморец.Някой има ли прясно инфо дали пътят е в ремонт ? :PДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
krasio_79bs написа:Princo написа:В събота ще пътувам до Черноморец.И тъй като не ми се минава по царския път,мисля да мина Ст.Загора - Елхово - Бургас - Черноморец.Някой има ли прясно инфо дали пътят е в ремонт ? :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Princo написа:krasio_79bs написа:Princo написа:В събота ще пътувам до Черноморец.И тъй като не ми се минава по царския път,мисля да мина Ст.Загора - Елхово - Бургас - Черноморец.Някой има ли прясно инфо дали пътят е в ремонт ? :P
Коментар
-
Какво му се плашите на царския път не знам.Вчера ходих 2 пъти до Карнобат и обратно (единия път от Сливен). Движение си има, но и целия арсенал на магистрална полиция е на пътя, така че се кара нормално. Пътя поне е хубав, камиони няма (или поне не толкова много).Карай си и не се притеснявай.П.П. Не препоръчвам минаване през Ямбол - Средец за Бургас към момента. Пътят се е влошил много.
Коментар
-
именно тоя път се чудя аз как да избегна,защото още миналата година пътя не бе перфектен ,а точно в селата преди да влезеш в меден рудник и в самия квартал дупките миналата година бяха нечовешки Инък самия път бе понагънат,но щом сега и по зле изобщо не ми се минава от там. Чудя се за алтернативи... Не ми се отваря и нова тема,защото горе долу се припокрива с моя маршрут,затова и пиша тук. Общо взето маршрута ми е Ивайловград- Обзор и най-прекия път е през Любимец,Елхово,Болярово,Средец ,НО отсечката от Любимец до елхово е лоша,по натам говорихме вече,а откъм меден рудник не ми се минава.затова се замислям за следния пътИвайловград-Тополовград-Ямбол-Карнобат-Бургас-Обзор и имам следните неизвестбни и въпроси в уравнението... пътят ми се увеличава с 30 км,което хич не ме интересува,стига да е хубава настилката,затова ако някой има инфо как е настилката по този маршрут или по отделните отсечки ще съм благодарен...Втори въпрос-не познавам бургас,но доколкото мога да се ориентирам влизайки откъм Карнобат ще избегна "меден рудник" ,така ли е? Държа да отбележа,че пътя не очаквам да е натоварен,понеже ще пътувам малко след италфеста,т.е около 20-ти септември и отпускари ще са се изнизали ,че и ще са си върнали вече нормалния тен някои . И накрая един нетолкова важен кахър,дали да мина през Сарафово или Каблешково,но май Сарафово е за предпочитане?...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:именно тоя път се чудя аз как да избегна,защото още миналата година пътя не бе перфектен ,а точно в селата преди да влезеш в меден рудник и в самия квартал дупките миналата година бяха нечовешки Инък самия път бе понагънат,но щом сега и по зле изобщо не ми се минава от там. Чудя се за алтернативи... Не ми се отваря и нова тема,защото горе долу се припокрива с моя маршрут,затова и пиша тук. Общо взето маршрута ми е Ивайловград- Обзор и най-прекия път е през Любимец,Елхово,Болярово,Средец ,НО отсечката от Любимец до елхово е лоша,по натам говорихме вече,а откъм меден рудник не ми се минава.затова се замислям за следния пътИвайловград-Тополовград-Ямбол-Карнобат-Бургас-Обзор и имам следните неизвестбни и въпроси в уравнението... пътят ми се увеличава с 30 км,което хич не ме интересува,стига да е хубава настилката,затова ако някой има инфо как е настилката по този маршрут или по отделните отсечки ще съм благодарен...Втори въпрос-не познавам бургас,но доколкото мога да се ориентирам влизайки откъм Карнобат ще избегна "меден рудник" ,така ли е? Държа да отбележа,че пътя не очаквам да е натоварен,понеже ще пътувам малко след италфеста,т.е около 20-ти септември и отпускари ще са се изнизали ,че и ще са си върнали вече нормалния тен някои . И накрая един нетолкова важен кахър,дали да мина през Сарафово или Каблешково,но май Сарафово е за предпочитане?...
Коментар
-
именно оттам мислех да мина,че миналата година минах през меден рудник и после докато намеря пътя голямо въртене беше ...че и жената с някаква карта суфлира-цирк,по едно време яда ми премина в бурен смях лани минах през селата,слушайки баджанака и съжалих,сега ще си карам по царския пътex.Мареа ТД100
Коментар
-
Слабото звено в маршрута, който ще минаваш, е Тополовград - Ямбол. Просто до Ямбол няма хубав път, откъм тази посока - нито от Тополовград, нито от Елхово. Проучил съм и съм обиколил всички обходни пътища, защото жената е от този край, бременна и е много трудно пътуването. Все пак ти препоръчвам от Тополовград да кривнеш към Елхово и да си караш направо през Болярово и Средец към Бургас. Какво толкова му е минаването покрай Меден рудник? Ти, докато стигнеш до Ямбол и оттам тепърва да се качваш на подбалканския път, ще си минал повече от пътя до Бургас, а и по това трасе движението е много малко. Сега са оправили и пътя около Болярово. Минеш ли го веднъж този маршрут през Бургас, повече няма да имаш проблем. Минаваш Меден рудник, стигаш до Созополския светофар и там минаваш наляво - това е един вид околовръстно и караш само направо, докато се влееш в главния булевард в горния край на Бургас, стигаш въпросното кръгово, което ти е показал колегата, и оттам си къпеш покрай Сарафово и морето.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар