Прохода е нарязан за ремонт от страната на Габрово.Има доста прагове които ще ви докарат главоболия.Внимавайте и с водачи които заобикалят нарязаното и ви излизат челно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прохода Шипка - ВНИМАНИЕ
Collapse
X
-
-
Вчера и в двете посоки минах през Бузлуджа - така се избягва огромния трафик от ТИРове през Шипка поне за половината път.Разминахме се с 4-5 коли до горе.Асфалтът не е кой знае какво, но страпни дупки няма. От долу до Бузлуджа е ОК, от Бузлуджа до Шипка (Габровския участък) е малко по-зле, но се ядва.Естествено от Шипка до Габрово няма как да се разминеш с трафика, карахме с около 25 км/час от Шипка до разклона за Етъра в непрекъсната колона от ТИРове, автобуси и коли. Шанс за изпреварване няма, пък и да има - пак влизаш в колоната няколко коли напред...Имаше и един подобен на снимката от Торнадо, само че беше извън пътя - явно беше пропуснал завоя и беше с колелата нагоре. Дано да е жив шофьора, макар че силно се съмнявам.
Коментар
-
Преди около половин час е станала катастрофа на прохода Шипка и движението е спряно в двете посоки.Движението ще бъде възстановено след справяне със ситуацията.Това беше съобщено от габровското радио,като говорителя каза че информацията е потвърдена от ОДП - Габрово.Два автомобила ( леки коли,поне така разбрах ) са се блъснали челно.уточнение:Прохода вече е проходим,за около 1 час е бил затворен.
Коментар
-
Прохода Шипка - ВНИМАНИЕ
Колеги , може да ви се стори встрани от темата , обаче бихте ли ми препоръчали хотел Казанлък .Страх ме е през нощта да минавам тоя проход.Знам че в нета има информация , но отзивите на участници във ФОРУМ-а са важни за мен.Благодаря на всички предварително.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
а аз искам да добавя че освен хлъзгавия път при мокро време(внимавайте че наистина е доста хлъзгав) има голяма концентрация на ДУПКИ от южната страна( от към Казанлък). Бъдете изключително внимателни че има дупки с дълбочина около 1 педя... Лично аз със моето Браво( 195/50/15 гуми+ниски пружини) наместа карах на 1-ва и дори спирах..Специално за мен четвърта скорост е абсурд на този път.Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Gosho_777 написа:а аз искам да добавя че освен хлъзгавия път при мокро време(внимавайте че наистина е доста хлъзгав) има голяма концентрация на ДУПКИ от южната страна( от към Казанлък). Бъдете изключително внимателни че има дупки с дълбочина около 1 педя... Лично аз със моето Браво( 195/50/15 гуми+ниски пружини) наместа карах на 1-ва и дори спирах..Специално за мен четвърта скорост е абсурд на този път.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
явно,че ще го правят,но защо чакат и какво,не им ли писна вече на тия некадърни лентяи Дупките са толкова големи,че се чудя как на марийка нищо не и стана ,имаше един мъж,беше се отървал само със спукана гума в един трап... Да не говорим,че тировете карат като за последно и изпреварват във завоите,навирайки те точно в най-големите трапове,думи нямам,не мисля да минавам повече от там,ако трябва през елена твърдица ще обикалям или чак през котел,но южния склон на Шипка е мамата си трака...заслужава си да се мине през Бузлуджаex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар