Колеги, много се плюе за нашите пътища из страната и с основание!Но аз май ще съм първия, който е наистина доволен от въпросния път между София и Благоевград.Мога да ви кажа наистина един прекрасен път!Направо удоволствие да караш по него. Има хиляди знаци пред 5 метра едва ли не. Направо се побъркваш пътя ли да гледаш или знаците. Абсолютно всичко си е означено!Настилката бих казал много добра. По-добра от тази на родните ни магистрали. Караш си и чак се стреснах вчера през нощта. Поглеждам километража - 140 км/ч Все едно се движех с 50 км/ч. Колата няма да трепне няма да гледам за дупки и да шара по платното избягвайки дупки.Просто едно 6+ за пътя!п.п. Това се развива след Перник, но въпреки пътя между Перник и София, това се преживява
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Очарование - София <-> Благоевград!
Collapse
X
-
Е, там е работата, че си карал през нощта. Наистина, участъкът от магистралата след Перник е най-добрата българска магистрала като настилка, но е много кратък. А след това пътят става неоправдано тесен за супернатоварения дневен трафик. Впрочем, той не става, а си е пътят от време оно. Ако попаднеш в трафик, така ще си караш до Благоевград, ако изключим и летището на входа на едно от селата, ама по цялата отсечка трябва да си нащрек и за ченгета... Все пак, ако не бързаш и караш за удоволствие, наистина си е приятно пътуването.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Re: Очарование - София <-> Благоевград!
BO написа:Колеги, много се плюе за нашите пътища из страната и с основание!Но аз май ще съм първия, който е наистина доволен от въпросния път между София и Благоевград.Мога да ви кажа наистина един прекрасен път!Направо удоволствие да караш по него. Има хиляди знаци пред 5 метра едва ли не. Направо се побъркваш пътя ли да гледаш или знаците. Абсолютно всичко си е означено!Настилката бих казал много добра. По-добра от тази на родните ни магистрали. Караш си и чак се стреснах вчера през нощта. Поглеждам километража - 140км/ч Все едно се движех с 50км/ч. Колата няма да трепне няма да гледам за дупки и да шара по платното избягвайки дупки.Просто едно 6+ за пътя!п.п. Това се развива след Перник, но въпреки пътя между Перник и София, това се преживява
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар