Днес се разходих с моторетката до Бузлуджа и поизгладнях малко като си правя сметката да хапна едно шкембенце на Шипка.Да ама не опрях до едно място където има много дълга и висока пряспа която според мен скоро няма да се разтопи.Няма смисъл да се пробвате да минавате по този участък.Бях с мотор 600 сс и не намерих откъде да преодолея участъка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Участъка Бузлуджа-Шипка не преминавайте!!!!!
Collapse
X
-
Re: Участъка Бузлуджа-Шипка скоро няма отваряне.
Tornado написа:Днес се разходих с моторетката до Бузлуджа и поизгладнях малко като си правя сметката да хапна едно шкембенце на Шипка.Да ама не опрях до едно място където има много дълга и висока пряспа която според мен скоро няма да се разтопи.Няма смисъл да се пробвате да минавате по този участък.Бях с мотор 600 сс и не намерих откъде да преодолея участъка.
-
Мястото е много лошо и се натрупва снях не само на пътя ,а и в гората откъдето си правех сметка да форсирам ,но преди това падах на два пъти на качване до Бузлуджа и ми бяха свършили силите вече/мотора ми тежи 150 килограма и паданията обикновенно са от недостатъчна натренираност по владеене на машината/.Умората е от вдигане на тежкото чудовище.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
-
Авео написа:Догодина те очаквам е в такава форма на хижа Ехо в Троянският балкан:Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Днес проверих отново уастъка дали е проходим.На едната снимка се вижда мястото посочено с черна стрелка което преодолях и тъкмо си викам айде стигнах до Шипка се натъкнах на участъка който се вижда на другата снимка.Пътя е затрупан от преспа дълга до следващия завой.Все пак успях да се кача на връх Шипка и там замалко да си навлека неприятности с все пак се измъкнах.В крайна сметка за тези които пътуват в посока Габрово не си и помисляйте ,че ще преминете през Бузлуджа.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
След този снеговалеж най-вероятно е затворен.Днес успях да се кача до Бузлуджа ,но не ми се чакаше роторния снегорин да стигне до щироката част за да разбера от там нататък как е.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
paralesa написа:как е пътят през бузлуджа,щото южния склон на шипка е нещо невероятно,бяха ми казали,че имнало дупки,аз съм на мнение,че не са дупки,а няма изобщо път трап до траПА,карах жената да прави клип и дори при лошото качество пак се виждат дупките.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар