Скоро някой ще изреве от спукан картер и дано само с това се размине.Тази вечер камъни на две места достатъчни за да стане белята.Участъците които са взривявани са много опасни.Внимавайте карайте на фарове за мъгла и по възможност на дистанция зад друг автомобил за да имате време за реакция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хаинбоаз - пътно-строителна сага с непредвидим край!!!
Collapse
X
-
coolboby написа:Като каза халогени...пазят ли мацифайки? Мисълта ми е не заради самите халогени, така или иначе зиме лете, дъжд слънце, си карам с включени, а просто дали има присъствие на шапкари за да си жулиш спокойно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Immortal написа:А къде не пазятЩото то Пчелиново е половината проход
Коментар
-
sugarboy написа:Да, има знак "Задължителна минимална скорост 40 км/ч", но натоварените тирове спускаха надолу с не повече от 20 и в този смисъл не е нормално два тира да блокират цялото движение. Аз, понеже освен със скоростта, съм иначе примерен шофьор, пъплих след тях и супер се изнервих, но повече от половината други водачи не издържаха на напрежението и си изпреварваха най-нагло на забранено. Аз също можех да се причисля към простаците, но нали уж сме европейци и трябва да спазваме правилата.
Коментар
-
pe6o1965 написа:sugarboy написа:Да, има знак "Задължителна минимална скорост 40 км/ч", но натоварените тирове спускаха надолу с не повече от 20 и в този смисъл не е нормално два тира да блокират цялото движение. Аз, понеже освен със скоростта, съм иначе примерен шофьор, пъплих след тях и супер се изнервих, но повече от половината други водачи не издържаха на напрежението и си изпреварваха най-нагло на забранено. Аз също можех да се причисля към простаците, но нали уж сме европейци и трябва да спазваме правилата.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Tornado написа:Immortal написа:А къде не пазятЩото то Пчелиново е половината проход
относно прохода - супер е, но вече има дупки, които успях да нацеля в тъмното. надявам се да издържи поне една зима
, че е много удобен и лек маршрут, въобще не може да се сравни с шипка или Троян - Кърнаре, които са доста опасни и остри. препоръчвам на всички колеги да го използват. относно КАТ - чакалят си редовно в долната част на прохода около Гурково и Пчелиново. Внимавайте, защото това село е 15км и нали се сещате, че има ограничение 50. точно в това село се бях лепнал веднъж зад два румънски автомобила - спряха ги със 70
обичам когато имам сянка, правете го и вие! поздрави!
FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Доколкото се сещам, миналата седмица си поставих за цел да измеря Пчелиново от табела до табела и излезе 6,9 километра. Създава се впечатление, че е толкова дълго, заради разпръснатостта си по продължението на пътя, но в действителност не е чак толкова много. Не, че и 6,9 километра си е малко за някаква махала...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Доколкото се сещам, миналата седмица си поставих за цел да измеря Пчелиново от табела до табела и излезе 6,9 километра. Създава се впечатление, че е толкова дълго, заради разпръснатостта си по продължението на пътя, но в действителност не е чак толкова много. Не, че и 6,9 километра си е малко за някаква махала...FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Като пътуваш в посока Гурково, има табела за началото на Пчелиново, но няма за край. Може би затова си му изпуснал края и си премерил едва ли не чак до Гурково. Мен също това ме изненада и на отиване не можах да го премеря, но на връщане бях подготвен и започнах от табелата за начало на Пчелиново, откъм Гурково и премерих до тази, откъм Велико Търново. Не се сещам дали в тази посока също не липсваше крайната табела.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Копеги живот и здраве и Марийка да не прави проблеми,в петък вечер ще пътувам и ще минавам балкана и се триумя...първо в избора си на проход-Шипченския или Хаинбоаз ...Шипка е с много завои,но е по ненатоварен,Хаинбоаз е супер натоварен,най-вече откачен турски и румънски тираджии .Чудя се кое да избера някъде между 18,30 и 19 трябва да минавам планината,по това време как е трафика на хаинбоаза? Защото се чудя да мина през Шипка да видя как е след ремонтаИ следващото ми двуумене е ако мина през републиката все пак кой път да хвана-през Ст.Загора или през Н.Загора и Симеоновград. През СТ.Заг. знам пътя и е песен,но е малко по-дълъг,а през Н.Заг и Симеоновград не ми е познат,хубава ли е настилката и как е обстановката като цяло? Тук почти съм решил,че ще минавам през Ст.Загора,понеже познавам вече пътя,а ще е предполагам сумрак вече.Затова най-вече се чудя Шипка или Хаинбоаз?
ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар