няма да го отворят скоро,защото живеем в България карайте си по начупените пътища,трошете си колите,плащайте винетки,граждански и т.н. данъци и такси ...и всичко това,да дойде поредния дебил и група дебили,които да ни лъжат най-безцеремонно! Сега почва да ни лъже новата група дебили,начело с дебила,заради който излязох да гласувам...и какво стана...продължава с големите обещания и закани и всичко остава САМО ДУМИ,празни думи...на мен ми писна,ще ида да сложа някоя шашка динамит в началото на бариерата и да знам поне защо след това пак ще карам със страх между турски тирове с безмозъчни шофьори каращи по над 20 часа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хаинбоаз - пътно-строителна сага с непредвидим край!!!
Collapse
X
-
Дали не е удачно да се събира ТОЛ такса за преминаване през прохода на Републиката?Примерно: Леки автомобили и мотоциклети - 1 лв.Бусове и товарни автомобили с общо тегло до 10 тона - 3 лв.Автобуси - 4 лв.Товарни автомобили над 10 тона с ремаркета и полуремаркета - 5 лв.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
а защо тая внезапна идея във вас да плащате за нещо ,което никога няма да функционира както трябва?Няма да плата и стотинка повече,от това което са взели пряко и косвено от мен(от вас,от нас) за изграждането на един такъв път бавил се години наред и парите изтекли незайно къде и за какво Няма да плати нокой,защото няма да има за какво. Ще се превърне в един вид законен рекет над всички,пари срещу които няма да получаваме НИЩО...нито поддръжка на пътната настилка,нито адекватно обозначаване с табели и маркировка и т.н и т.н. В Булгаристан нищо никога няма да както в "белите" държавиex.Мареа ТД100
Коментар
-
Аз по принцип вярвам,че нещо ще се оправи...или поне вярвах,докато в събота ходих на погребението на двете момчета загинали край с.Яна ... Сега докато ми мине ядя към всичко в тая нелепа страна ще е така. А и нали знаеш,тя родината ни е хубава,но държавата не заслужава нито освен оплюванеex.Мареа ТД100
Коментар
-
http://novini.dir.bg/2009/08/11/news4907084.html Какво ли ще рече "Временна експлоатация" ??? Сякаш и "новите" управляващи започват да приличат на предишните.... Предстои ми пътуване началото на септември към Северна България , дано успея да мина през този проход.Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
Няма нови и стари управляващи,всичко в българия е един голям фалш...Бойко не е месията,а поредния хрантутник ,който ще дармалачкаме по корема 4 години...уви искаше ми се и на мен като гласувах за него,да се случи нещо,но и той и хората му досега САМО дрънкат врели некипели Ние се кахърим за Хаинбоаз,а нашия се изявява като футболист аматьор,е те така се прави Бюрокрацията у нас край няма и ще съсипе прохода,който в момента се очертава като спасението на всички необичащи Шипка! Да го пускат,пук аз тогава с кеф ще шляпам през Шипка където вече няма да има тирове и движенето ще е рай!!! Да ама не,простотиите продължават,дори след като го завършиха на практика,пак си измислиха някакви спънки...имам чувството,че някой има голям интерес тоя път да не функционитраex.Мареа ТД100
Коментар
-
Позлатиха Хаинбоазhttp://bgvesti.com/index.php?option=...тересна статиика.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Пресни новини от днес.Движението през прохода Хаинбоаз ще бъде пуснато днес около 16 часа, съобщи Национална агенция "Пътна инфраструктура".Отсечката ще бъде пусната временно в експлоатация с разрешение до 30 октомври.Пътят се ремонтираше по програмата "Транзитни пътища ІV" от консорцуим "Биндер" - "Пътни строежи", Велико Търново.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар